Τα ζώδια της εβδομάδας 6/5-12/5

Υπάρχουν σημαντικά γεγονότα στη διεθνή πολιτική σκηνή. Ο απόηχος των θρησκευτικών αντιθέσεων δεν έχει ακόμα κοπάσει, και τώρα αρχίζει το δύσκολο έργο της έρευνας, της απόδοσης ευθυνών και της σφυρηλάτησης της ασφάλειας.

Κριός

Η εβδομάδα αυτή θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας κάνει πιο κτητικούς. Οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας ίσως εμποδιστούν από αστάθμητους παράγοντες. Μια σειρά από γεγονότα αλλάζει την όλη κατάσταση και σας προσαρμόζει σε ένα καινούριο κλίμα, αφήνοντας λίγο εκτεθειμένες τις συναισθηματικές και ψυχολογικές σας ανάγκες.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε την εξυπνάδα και την ετοιμότητά σας την κατάλληλη στιγμή.

Ταύρος

Η εβδομάδα που ξεκινά δεν σας υπόσχεται την καλύτερη περίοδο, αλλά είναι στο χέρι σας να μετατρέψετε το αρνητικό σε θετικό, να μείνετε ψύχραιμοι και να αδράξετε την απόλαυση, που δεν θα λείψει, αλλά θα διαρκέσει λίγο. Αλλαγές προκύπτουν αιφνίδια τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Το στενό περιβάλλον παραμένει αρκετά δύσκολος τομέας, ειδικά στη συνεννόηση. Αρκετοί θα έχετε μια ξαφνική τύχη στα οικονομικά σας, άλλοι μια ευκαιρία στις αγοραπωλησίες.

ΤΙΡ: Χρησιμοποιήστε ελιγμούς και οπλιστείτε με υπομονή, όχι με επιθετικότητα.

Δίδυμοι

Προσέξετε το παρασκήνιο της ζωής σας και τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Τα αισθηματικά φαίνεται να είναι καλύτερα, αλλά δεν θα λείψουν τα επεισόδια. Η νοημοσύνη σας σας εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα μέσα για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά ό,τι σας απασχολεί. Η μεθοδικότητα είναι απαραίτητη στις δραστηριότητές σας, όπως και η διπλωματία στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή.

ΤΙΡ: Κερδίστε χρόνο, εκεί που δεν έχετε έτοιμες απαντήσεις.

Η εβδομάδα προβλέπεται επεισοδιακή, αλλά εσείς φαίνεστε ψύχραιμοι μπροστά στους αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν. Οι πλανητικές επιρροές θα τονώσουν επαγγελματικά ενδιαφέροντα, ερωτικές ιστορίες, αλλά και ενδεχόμενες οικονομικές ανακατατάξεις. Οι μέρες αυτές προβλέπονται εποικοδομητικές, αλλά συχνά κουραστικές. Αποφύγετε τις ταλαιπωρίες και τις αντιπαραθέσεις

ΤΙΡ: Κάντε οικονομία δυνάμεων.

Λέων

Οι μέρες αυτές θα είναι επεισοδιακές, με αιφνίδια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή και αντιξοότητες στην επαγγελματική. Τα γεγονότα θα σας προβληματίσουν, ενώ ο Άρης από τους Διδύμους θα δοκιμάσει την αντοχή σας και τον παράγοντα της τύχης στην εκτέλεση της δουλειάς σας. Προσέχετε τα συμφέροντά σας και μη λειτουργείτε συναισθηματικά απέναντι στις πιέσεις του περιβάλλοντος.

ΤΙΡ:Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα σάς υποχρεώνει να κινηθείτε και να διαπραγματευτείτε τις υποθέσεις σας. Ωστόσο, τις μέρες αυτές δεν είναι εύκολο να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι διαφωνίες με οικείους θα είναι συχνές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για μια ρήξη σε κοινωνικό επίπεδο. Αισθηματικά είστε λίγο ευάλωτοι αυτό το διάστημα.

ΤΙΡ:Φανείτε διαλλακτικοί σε ώρες έντασης και να αποφύγετε κρίσεις και λεκτικές εντάσεις.

Ζυγός

Οι αρχές του Μαΐου δημιουργούν κύματα συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και σας φέρνουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα σας ταλαιπωρήσουν ή και θα σας προδώσουν. Ωστόσο, συνεχίζετε να υπερασπίζεστε την ασφάλεια της δουλειάς και των κεκτημένων σας, να απομακρύνεστε από αρνητικούς ανθρώπους και να μην επηρεάζεστε από φήμες.

ΤΙΡ:Ελέγχετε την ασφάλεια των οικονομικών σας και μη ρισκάρετε.

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή θα ζήσετε γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή και μια μικρή δοκιμασία στα ερωτικά σας. Ο Άρης στους Διδύμους κάνει πιο απαιτητικά τα αιτήματα των άλλων και πιο ενοχλητική τη συμπεριφορά τους προς εσάς. Παραμείνετε ψύχραιμοι ελέγχοντας τις αντιδράσεις σας και προτιμώντας την εκδοχή μιας πρόσκαιρης συνθηκολόγησης από εκείνη ενός ανοιχτού πολέμου.

ΤΙΡ:Λάβετε υπόψη σας τις δυσκολίες στη δουλειά σας και προσαρμοστείτε ανάλογα.

Τοξότης

Η εβδομάδα επηρεάζει τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε κινδύνους και μην παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις. Κάποια οικονομικά προβλήματα διογκώνονται, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσετε, ενώ προκύπτουν και έκτακτα έξοδα. Ερωτικά προσαρμοστείτε στο κλίμα που κυριαρχεί, χωρίς γκρίνιες και σχολιασμούς.

ΤΙΡ:Διατηρήστε τις βασικές ισορροπίες και μη θίγετε τα κακώς κείμενα.

Αιγόκερως

Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι θα σας απασχολήσει η σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Προστατεύστε τα συμφέροντά σας επαγγελματικά, μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας, περιορίστε τα έξοδά σας και μην κάνετε κάποιο σημαντικό ξεκίνημα τώρα. Κινηθείτε διακριτικά και μεθοδικά στους χώρους με αρνητικό κλίμα.

ΤΙΡ:Μη βιάζεστε να κάνετε σχέδια για το εγγύς μέλλον. Φροντίστε την ασφάλεια της καθημερινότητάς σας.

Υδροχόος

Το κλίμα γίνεται επεισοδιακό τις προσεχείς μέρες. Φανείτε ρεαλιστές και επιφυλακτικοί σε ό,τι διαδραματίζεται τώρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τυχόν δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς έχουν περιστασιακό χαρακτήρα. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι και όχι αντιδραστικοί ή απελπισμένοι. Η αγάπη ενός ανθρώπου θα ενισχύσει το ηθικό σας και θα σας απαλλάξει από το άγχος για το συναισθηματικό σας μέλλον.

ΤΙΡ: Φανείτε εχέμυθοι σε ό,τι σας εμπιστεύονται. Πολλοί δίνετε και πάλι «κοινωνικές εξετάσεις».

Ιχθύες

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις επόμενες μέρες στη ζωή σας. Πολλά πράγματα αλλάζουν και διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση γύρω σας, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε θαρραλέα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες, περιττά έξοδα και ακατάλληλες συναναστροφές.

ΤΙΡ:Μην πέσετε σε μια ερωτική παγίδα που μπορεί να σας εκθέσει ή να σας κοστίσει οικονομικά.

Από τον Κώστα Λεφάκη

 

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα