Τα πέντε makeup τρικς της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να κρύβει τους μαύρους κύκλους
NDP Photo Agency

Από τα μεγαλύτερα beauty προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες από εμάς που δεν κοιμόμαστε όσες ώρες θα έπρεπε κάθε βράδυ, είναι οι μαύροι κύκλοι. Όχι, το να φοράμε 24 ώρες το 24ωρο γυαλιά δεν είναι λύση. Εκτός από εξειδικευμένα προϊόντα που θα βοηθήσουν τους μαύρους κύκλους να μην φαίνονται τόσο έντονοι, ο επόμενος καλύτερός σας φίλος είναι το μακιγιάζ.

Αν έχετε προσπαθήσει να τους καλύψετε και απλά καταφέρνετε να τους κάνετε να δείχνουν πιο έντονοι, μάλλον κάτι κάνετε λάθος. Για να τους εξαφανίσετε χρειάζεστε τα σωστά προιόντα και φυσικά να ξέρετε τον σωστό τρόπο εφαρμογής τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς είναι μία εργαζόμενη μανούλα, αντιμετωπίζει και εκείνη το ίδιο πρόβλημα, αλλά πλέον ξέρει ακριβώς πώς να το καλύψει αποτελεσματικά. Ευτυχώς, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει τι κάνει, μέσα από το προσωπικό της blog.

  • «Χρησιμοποίησε ένα concealer σε στερεά μορφή, γιατί καλύπτει πιο σωστά τους μαύρους κύκλους και διαρκεί περισσότερο.
  • Διάλεξε τον σωστό τόνο στο concealer σου. Η σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου θα σε κάνει να δείχνεις νεότερη, πιο ξεκούραστη και θα καλύπτει ακόμη και τα σημάδια της αϋπνίας σου. Μία ροδακινί απόχρωση concealer καλύπτει πιο φυσικά τους μαύρους κύκλους, ενώ οτιδήποτε κιτρινίζει θα τους τονίζει.
  • Εφάρμοσε το concealer σου σε λεπτές στρώσεις. Αφού τοποθετήσεις μικρή ποσότητα concealer στο σημείο κάτω από τα μάτια σου, άρχισε να την ταμπονάρεις με τα δάχτυλά σου. Ξεκίνησε από το σημείο που η επιδερμίδα είναι πιο σκούρα και προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  • Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Ένα απαλό ροδακινί eyeliner ή μολύβι ματιών στη γραμμή του κάτω βλεφάρου θα κάνει πιο φωτεινή την περιοχή των ματιών σου.
  • Διάλεξε το σωστό χρώμα σκιάς για τα μάτια σου. Ένα λαμπερό φωτεινό nude ή απαλό ροζ με λίγη λάμψη θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο λαμπερά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις μοβ ή τις πολύ σκούρες αποχρώσεις», γράφει η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα