Τα ωραιότερα γυαλιά ηλίου της νέας σεζόν είναι Gucci

GUCCI ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, ο Gucci παρουσιάζει την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου που απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα. Τα μοντέλα διαθέτουν χαρακτηριστικά μοτίβα του Οίκου, που αντικατοπτρίζουν την παράδοση υπεροχής και το savoir-faire για τα οποία είναι γνωστά το brand. Η νέα γυναικεία συλλογή γυαλιών ηλίου τιμά την κομψότητα του Οίκου με μοντέλα που διαθέτουν εφέ από ρίγες στο υλικό ασετάτ καθώς και διάφανους βραχίονες από Optyl, ένα πλαστικό υλικό που αποτελεί σήμα κατατεθέν για έξτρα ελαφρύ αποτέλεσμα και απαράμιλλα χρωματικά εφέ.

Μία νέα εκδοχή με μεταλλικό πυρήνα και χαρακτηριστικές web ρίγες βγαίνει σε παλλάδιο/μαύρο/παλλάδιο και διάφανες αποχρώσεις στους βραχίονες οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με το λογότυπο GG. Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε γκρι με μαύρες ρίγες, γκρι βραχίονες και γαλάζιους καθρέπτες φακούς, ροζ με μαύρες ρίγες, διάφανους ρόζ βραχίονες και καφέ καθρέπτες φακούς, μαύρο με διάφανους βραχίονες και γκρι φακούς, Αβάνα μπεζ με κόκκινους/καφέ φακούς.

GUCCI ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 η ανδρική συλλογή γυαλιών Gucci διαθέτει ένα σπορ και αρρενωπό look. Aυτά τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα aviator, διαθέτουν φινίρισμα από το πρωτοποριακό εφέ καουτσούκ, για μία έξτρα απαλή και άνετη αίσθηση.

Τα γυαλιά ηλίου έχουν φακούς για τις υπέρυθρες ακτίνες, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια και από την υψηλή θερμοκρασία, διαθέτοντας επιπλέον ένα στιλάτο εφέ καθρέφτη ή έχουν πολωτικούς φακούς, οι οποίοι εξασφαλίζουν μία ανώτερη ποιότητα στην όραση χωρίς θάμπωμα και αντανακλάσεις. Η άνεση εξασφαλίζεται ακόμα περαιτέρω από τους βραχίονες από καουτσούκ που εμφανίζουν το μοτίβο Gucci Diamante στο εσωτερικό τους. Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς ή γκρι πολωτικούς φακούς, καφέ με μπρονζέ πολωτικούς φακούς, διάφανο με γκρι-βιολετί με υπέρυθρους φακούς.

Διαβάστε ακόμα:

Grammys 2015: Τι φόρεσαν οι celebrities που βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή της μουσικής;

Editor’s choice: To ξεχωριστό κόσμημα της Angelo di Spirito Rosa

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα