Editor’s choice: To ξεχωριστό κόσμημα της Angelo di Spirito Rosa

Πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των πιο ξεχωριστών ή απλώς των πιο βολικών και ουδέτερων ρούχων και αξεσουάρ, βρίσκουμε αντικείμενα που μας τραβούν την προσοχή όχι μόνο γιατί είναι όμορφα αλλά και γιατί είναι ιδιαίτερα και διαφέρουν από το σύνολο. Έτσι αυτή τη φορά «συναντήσαμε» αυτό το κόσμημα με την υπογραφή της ελληνικής εταιρείας Angelo di Spirito Rosa που έτσι κι αλλιώς έχουμε ξεχωρίσει για τα πολύ πρωτότυπα κοσμήματα που διαθέτει.

Πρόκειται για ένα κόσμημα σώματος το οποίο μοιάζει με πολύτιμη ζαρτιέρα όπως μαρτυρά και το όνομά του που είναι «Black Spinel “Diamond” Jarretière» και ανήκει στη συλλογή κοσμημάτων σώματος του brand.  Δένει στη μέση και στον μηρό σας προκειμένου να προσθέσει μια πολύ εντυπωσιακή και ταυτόχρονα σέξι νότα στο ντύσιμό σας. Μπορείτε να το φορέσετε με ρούχο που διαθέτει αποκαλυπτικό σχίσιμο – όπως το φοράει και η Τόνια Σωτηροπούλου– ή με διαφάνεια, και θα διαπιστώσετε πως είναι ο πιο μη αναμενόμενα chic τρόπος για να αναβαθμίσετε το look σας και να το κάνετε πιο αισθησιακό. Εμείς το προτείνουμε ιδιαίτερα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που σίγουρα ψάχνετε κάτι για να εκπλήξετε ευχάριστα το έτερόν σας ήμισυ.

Αν σας αρέσει σας ενημερώνουμε ότι κοστίζει 250 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο www.angelodispiritorosa.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε για ακόμα μία φορά ότι θα το παραλάβετε στη μοναδική -και βραβευμένη- συσκευασία που χρησιμοποιεί το brand για όλα του τα κοσμήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Grammys 2015: Τι φόρεσαν οι celebrities που βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή της μουσικής;

BAFTA: Τι φόρεσαν οι celebrities που έδωσαν το παρών στα φετινά βραβεία;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα