Dolce & Gabbana: Sexy άντρες παραδίδουν μαθήματα Ιταλικών

Σε περίπτωση που όντως θέλετε να μάθετε Ιταλικά, καλά θα κάνετε να κλείσετε αυτό το άρθρο και να ζητήσετε πληροφορίες από ένα κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών! Αν πάλι το μόνο που επιθυμείτε είναι να διδαχθείτε την αργκό των χειρονομιών και μάλιστα από τα γοητευτικά μοντέλα του οίκου, Dolce & Gabbana, τότε είστε στο σωστό μέρος, με τους κατάλληλους δασκάλους.

Οι κύριοι που θα παρελάσουν από την οθόνη σας δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο έμπειρα αρσενικά μοντέλα με προϋπηρεσία στα διασημότερα catwalks του πλανήτη της μόδας αλλά και άριστοι γνώστες της Ιταλικής ή για να είμαστε πιο ακριβείς, του είδους της Ιταλικής που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στη Ρώμη, βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια λογομαχία, αν αδυνατείτε να καταλάβετε γιατί κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία ο απέναντι οδηγός ταξί ή αν απλώς θέλετε να χαρίσετε Ναπολιτάνικο αέρα στις καθημερινές σας συνομιλίες.

Όπως και να ‘χει, αφιερώστε τους τα 2:34 λεπτά που σας ζητούν. Αν δεν πετύχουν τίποτα από τα παραπάνω, τουλάχιστον θα σας κάνουν να γελάσετε!

Διαβάστε επίσης – Urban Jungle Street View: Η εφαρμογή που μετατρέπει τις πόλεις σε ζούγκλες

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα