Τα μυστικά ομορφιάς της Gwyneth Paltrow είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζαμε!

Όταν είσαι η Gwyneth Paltrow, τότε μάλλον δεν χρειάζεσαι μικρά μυστικά ομορφιάς και tricks για να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη. Κι όμως, αν και η ίδια ξοδεύει πολλά χρήματα στην περιποίηση της (και γιατί να μην το κάνει άλλωστε;), υπάρχουν τρία μυστικά που εμπιστεύεται ξανά και ξανά για να δείχνει πάντα όμορφη, τα οποία είτε είναι free, είτε στοιχίζουν ελάχιστα! Ποια είναι αυτά;

  • Όταν βγάζει σπυράκια χρησιμοποιεί προιόντα Mario Badescu. Αν της συμβεί κάτι έκτακτο και της έχουν τελειώσει, απλώνει πάνω στο σπυράκι λίγη οδοντόκρεμα. Ναι, ακόμα και η Gwyneth το κάνει!
  • Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω στην περιποίηση. Η ίδια φροντίζει να έχει πάντα μαζί της λάδι καρύδας, τα οποίο απλώνει στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα της, όταν νιώθει ότι το χρειάζεται.
  • Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας είναι ο ύπνος. Η Gwyneth δηλώνει sleepaholic και κάθε μέρα ανυπομονεί να έρθει η στιγμή του βραδινού ύπνου.
Διαβάστε επίσης: Ο οίκος Tibi μας έδωσε την τέλεια ιδέα για να αναβαθμίσουμε την κλασική, χαμηλή κοτσίδα How to: Πώς θα κάνετε το τέλειο αυτό χτένισμα για κάθε πρωινή ή βραδινή εμφάνιση Editor’s Choice: Ανακαλύψαμε το ελιξίριο διαχρονικής νεότητας! Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα