How to: Πώς θα κάνετε το τέλειο αυτό χτένισμα για κάθε πρωινή ή βραδινή εμφάνιση

Τα shows από τις Εβδομάδες Μόδας μας δίνουν έμπνευση κάθε φορά για νέα looks, όχι μόνο όσον αφορά στο στιλ, αλλά και για τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας. Μπορεί κάποια από αυτά τα beauty looks να μην μπορούν να γίνουν in real life, όπως τα μαλλιά που είδαμε στον Marc Jacobs, υπάρχουν όμως και άλλα που γίνονται πανεύκολα και θα δείχνουν υπέροχα σε κάθε μας εμφάνιση. Ένα από αυτά ήταν το χτένισμα των μοντέλων στο show του Zac Posen για τη σεζόν Spring/Summer 2017, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα της εταιρίας Moroccanoil. «Το look αυτό είναι εμπνευσμένο από τα σημερινά νέα και ξέγνοιαστα κορίτσια καθώς χαρίζει ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα ρομαντικό αποτέλεσμα. Είναι ανάλαφρο ενώ παράλληλα έχει δομημένη υφή και έντονο κράτημα», εξήγησε η hairstylist που το δημιούργησε, Odile Gilbert. zac-posen-misa-misa-xtenisma

  • Ξεκινήστε με βρεγμένα μαλλιά και χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας, απλώστε μια ευγενή ποσότητα Moroccanoil Volumizing Mousse από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.
  • Στεγνώστε  με το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο του αέρα.
  • Με ένα σίδερο για μπούκλες, τυλίξτε τυχαία κάποιες τούφες αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες.
  • Σκύψτε μπροστά και με την βοήθεια των δαχτύλων σας χτενίστε τα μαλλιά σας. Για το πιάσιμο αυτό, θα πρέπει να δημιουργήστε μια βάση στα μαλλιά σας με έντονη υφή και ματ αποτέλεσμα, ψεκάζοντας με το Moroccanoil Dry Shampoo και το Moroccanoil Dry Texture Spray.
  • Ξεκινώντας από την κορυφή, τραβήξτε απαλά μερικές τούφες προς το πίσω μέρος αφήνοντας τον όγκο στην ρίζα και στερεώστε με ένα τσιμπιδάκι. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στα πλαϊνά και διασταυρώστε τις τούφες πριν τα στερεώσετε. Για να πετύχετε ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα πιάστε τυχαίες τούφες.
  • Τραβήξτε μερικές τούφες γύρω από τα μαλλιά για επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα και ψεκάστε με το Moroccanoil Luminous Hairspray.
  • Τέλος, δώστε κράτημα και λάμψη στο τελικό look με το Moroccanoil Luminous Hairspray
Διαβάστε επίσης: 5+1 τέλειες ιδέες για να κάνετε πιο ενδιαφέρον το κλασικό γαλλικό μανικιούρ 5 έλαια προσώπου που θα διατηρήσουν τη λάμψη στο πρόσωπο σας τη νέα σεζόν! Οι top 5 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα επαναφέρουν το ξηρό δέρμα σας μετά τις διακοπές Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα