Τα διατροφικά προβλήματα της Ελεονώρας Μελέτη και η σχέση της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Όπως έγινε γνωστό μέσω του εξώφυλλου του περιοδικού OK!, η Ελεονώρα Μελέτη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η χαρμόσυνη είδηση σχολιάστε από την πρωινή εκπομπή, Happy Day, και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, έκανε μερικές αποκαλύψεις για την περίοδο που διανύει η γνωστή παρουσιάστρια.

 «Το στενό της περιβάλλον, μιλάει για το πώς περνάει αυτή τη φάση της ζωής της. Λένε λοιπόν ότι είχε κάποια θέματα αϋπνίας που είναι πολύ συχνά. Είχε αϋπνία, είχε καούρες, δεν μπορούσε να φάει καλά, για αυτόν τον λόγο δεν είχε πάρει και πολλά κιλά. Τώρα όμως που πέρασε ο καιρός είναι σε καλύτερη φάση! Έχει επίσης θέματα όσφρησης, της μυρίζουν όλα, την ενοχλούν όλα» ανέφερε για τις διατροφικές διαταραχές της Ελεονώρας, η Φλορίντα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν αφήνει την γυμναστική ακόμα και την περίοδο της εγκυμοσύνης της.
Δείτε το απόσπασμα: Παράλληλα, η Φλορίντα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό YOU!, και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον έρωτα της καλής της φίλης, Ελεονώρας, με τον Θοδωρή Μαροσούλη. «Η Ελεονώρα όταν έκανε σχέση με τον Θοδωρή με πήρε τηλέφωνο και πήγαμε για καφέ, καθώς είχαμε να τα πούμε μέρες. Ακόμα θυμάμαι τα λόγια της όταν μου εμπιστεύτηκε το μυστικό της. “Βρήκα κάποιον και νομίζω ότι είναι αυτός, ο ένας…”. Μου έχει πει χιουμοριστικά πως είμαι καλεσμένη στο γάμο της αλλά όχι παραπάνω λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε φάει κουφέτα» δήλωσε για την καλή της φίλη. Peoplegreece.com  ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα