Λάκης Γαβαλάς: Μοναχός τον ρώτησε αν είναι άντρας ή γυναίκα – Η αντίδραση του σχεδιαστή
Λάκης Γαβαλάς
Credit: lakis.gavalas/Instagram

Ο Λάκης Γαβαλάς δέχτηκε ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς στο αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα ένας από αυτούς τον ρώτησε αν είναι άντρας ή γυναίκα, με την αντίδραση του σχεδιαστή να είναι άμεση.

Οι τρεις καλόγεροι γευμάτιζαν σε ένα τραπέζι της business class όταν ο ένας ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά: «Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς. 

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο. «Είσαι Έλληνας;. Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;», συνέχισε ο μοναχός με το Λάκη Γαβαλά να του απαντά: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους κάνεις διακρίσεις».

Μαζί με τον Λάκη Γαβαλά ήταν ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ανέβασε το επίμαχο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: 

«Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό». 

Η δήλωση του Λάκη Γαβαλά για το επεισόδιο

Ο Λάκης Γαβαλάς λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μίλησε στο “Πρωινό” για το επεισόδιο: «Εδώ είμαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και έχει πάθει πλάκα ο άνθρωπος με αυτά που γίνονται. Δουλεύουμε σκληρά και θα έχουμε κάποιον να μας λέει αυτά τα πράγματα; Ήταν από ρωσικό μοναστήρι, όμως μιλούσαν ελληνικά. Έκαναν κρίσεις σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί έπρεπε να αφοριστούν, όχι γι’ αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία και τα θεία. Από εκεί και πέρα, ας κάνει κάτι η εκκλησία και τα μοναστήρια μας που τρώνε και πίνουν τζάμπα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα