Τα 10 + 1 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να τον παντρευτείτε

Η μητέρα σας χαμογελάει στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του, οι καλύτερες σας φίλες τον έχουν αποδεχτεί ως μέρος της ζωής σας, συνεπώς και τη δικής τους – πρέπει να είστε ευχαριστημένες έστω και με αυτό, καθώς εκείνες ότι είναι το πιο απαιτητικό κοινό – και τέλος είστε κι εσείς που, ας μην κρυβόμαστε, μπορείτε να φανταστείτε το μέλλον σας μακριά του αλλά το προτιμάτε και μάλιστα με διαφορά μαζί του.

Αν σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και μια επικείμενη πρόταση γάμου, που το γυναικείο σας ένστικτο σας ειδοποιεί ότι βρίσκεται καθ’ οδόν, τότε το μόνο που σας μένει είναι να συμβουλευτείτε τον παρακάτω «οδηγό» και σε περίπτωση που ανάμεσα στις επόμενες γραμμές, αναγνωρίσετε τη σχέση σας, εμείς σας ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους!

 1. Είναι περήφανος για σας και δεν φοβάται να το μοιραστεί με τους συναδέλφους, τους φίλους, τους συγγενείς του και γενικά με τον κόσμο όλο.

2. Κάνει υποχωρήσεις χωρίς να θεωρεί ότι μετατρέπεται σε θύμα σας. Ίσα – ίσα, η μεγαλύτερη χαρά του είναι να σας βλέπει ευτυχισμένη.

3. Μπορεί να είστε μαζί χρόνια αλλά εξακολουθεί να κάνει μικρές κινήσεις ιπποτισμού, όπως να σας ανοίγει την πόρτα για να περάσετε ή να βαδίζει μπροστά σας όταν φοράτε ψηλά τακούνια.

4. Δεν προσπαθεί να σας αλλάξει. Αυτό και μόνο είναι αρκετό.

5. Παρόλο που θέλετε να έχετε τον χώρο και τον χρόνο σας, απολαμβάνετε όσο τίποτα τη συγκατοίκηση μαζί του.

6. Ο αριθμός του είναι ο πρώτος που εμφανίζεται στις πιο συχνές κλήσεις, στο κινητό σας.

7. Δεν αισθάνεστε να πνίγεστε, αντιθέτως σας αρέσει να κάνετε σχέδια για τρεις, έξι ή δώδεκα μήνες μετά.

8. Είναι εκείνος στον οποίο εξομολογήστε ακόμα και τις πιο κρυφές σας σκέψεις. Κοινώς, εκτός από ερωτικός σύντροφος είναι και ο καλύτερος σας φίλος.

9. Κλαίτε μπροστά του χωρίς να νιώσετε ντροπή. (Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές. Μια ταινία, μια φωτογραφία, ένα τραγούδι, μια ανάμνηση… Είμαστε γυναίκες και ένα από τα αμέτρητα προνόμια του φύλου μας, είναι ότι δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τη συγκίνηση μας!)

10. Ενδιαφέρεται για τους φίλους σας. Αν ακούει και τα προσωπικά της κολλητής σας χωρίς να δείχνει ότι βαριέται, σας συνιστούμε να τον παντρευτείτε αύριο κιόλας.

11. Όταν σκέφτεστε την ημέρα του γάμου σας δεν αισθάνεστε ενθουσιασμό μόνο για την τελετή, το νυφικό και το πάρτι αλλά για την προοπτική ότι θα μοιραστείτε μαζί του τη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης – «Ελεύθερη Σχέση»: Όσα πρέπει να ξέρουμε πριν πάρουμε τη μεγάλη απόφαση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα