Νέα

Super διαγωνισμός από το InStyle.gr & το Hard Rock Café: This Is My Style!

Πάρτε μέρος τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό.

InStyle.gr

mallia

To Hard Rock Cafe λανσάρει τη limited-edition συλλογή «This Is My Style», μια νεανική συλλογή ρούχων που αποτελείται από γυναικεία μπλουζάκια γεμάτα χρώματα και τολμηρές στάμπες, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στο Rock Shop (το κατάστημα λιανικής πώλησης εντός του Hard Rock Café Athens). Η συλλογή «This Is My Style» είναι η πρώτη από μια σειρά από «My Hard Rock» συλλογές που θα ακολουθήσουν, οι οποίες στόχο έχουν να ενθαρρύνουν τους Hard Rock fans να αποδεχθούν και να εκφράσουν ανοιχτά ό,τι τους παθιάζει, τις προσωπικές τους στιγμές και πιστεύω, καθώς και το ξεχωριστό τους στιλ!

«Το πως ντύνεσαι λέει πολλά για το ποιος πραγματικά είσαι και για το πως θέλεις να σε βλέπει ο κόσμος» δηλώνει ο Shailyne Berges, Hard Rock International Marketing Manager. «Η συλλογή «This Is My Style» έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με το σύνθημα του Hard Rock Cafe ‘Love All, Serve All’, καθώς ενθαρρύνει τον καθένα να «αγκαλιάσει» την προσωπική του ταυτότητα, φορώντας αυτά τα ρούχα με ένα δημιουργικό και πολυδιάστατο τρόπο».

«O κόσμος είναι η προσωπική σου πασαρέλα! Διεκδίκησε μια ευκαιρία να την κατακτήσεις!»
#ThisIsMyStyle #ThisIsHardRock

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 15/5/2017 έως τις 21/5/2017 και πέντε (5) τυχερές θα κερδίσουν το εικονιζόμενο μπλουζάκι από την συλλογή This is my style του Hard Rock Café. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 22/5/2017 στο InStyle.gr

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και Hard Rock Café καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
2. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22/5/2017 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
4. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
5. Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr
6. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).
7. Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Fill out my online form.

InStyle.gr