Story Mood: Δώρα για τους αγαπημένους μας με έμπνευση από τη ζωή μας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κοιτάς ένα δώρο και να ξαναζωντανεύει στο μυαλό σου μια μελωδία, ένα ταξίδι ή γιατί όχι μια ολόκληρη εποχή. Τέτοια αντικείμενα, προσωπικά που κλείνουν μέσα τους τις ιστορίες μας και απαιτούν τη συμμετοχή και τη φροντίδα μας δημιουργεί ειδικά για μας και για τις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής μας το Story Mood.

Με μότο τη φράση «making stories happen», το συγκεκριμένο διαδικτυακό κατάστημα είναι ακριβώς αυτό που αναζητάμε όταν ψάχνουμε να δωρίσουμε σε κάποιον, κάτι περισσότερο από ένα απλό αντικείμενο. Μια πρωτότυπη υπηρεσία που μας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξουμε από μια πλούσια συλλογή διαφορετικών ειδών ή ακόμα καλύτερα να επιστρατεύσουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας και σε συνεργασία με την ομάδα του Story Mood, να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τα πιο ξεχωριστά και πολύτιμα δώρα.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανατρέξουμε στη μνήμη και το αρχείο μας και να θυμηθούμε μια φράση, ένα στίχο, μια φωτογραφία ακόμα και μια ταινία – οτιδήποτε μας ξυπνά συναισθήματα και εκφράζει την αγάπη μας για τον σύντροφο, την καλύτερη μας φίλη, τους γονείς μας ή όποιον θέλουμε να ευχαριστήσουμε, να του ευχηθούμε ή να τον καλοσωρίσουμε στη ζωή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δείτε και τη δική σας ιστορία να γίνεται πραγματικότητα, επισκεφθείτε το storymood.com

Διαβάστε ακόμα: Shopping with a cause: Ψωνίστε τα δώρα σας χαρίζοντας ζωή και Cold Chic: Πώς θα προστατευτούμε από το κρύο με στυλ

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα