Στις 14 Φεβρουαρίου χαρίστε μια κάρτα με designer υπογραφή

Πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο; Είτε η απάντησή σας είναι ναι, είτε είναι όχι, αυτό το νέο, αν αγαπάτε τη μόδα σας ενδιαφέρει σίγουρα. Το stylebop.com το website στο οποίο μπορείτε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ από τα πιο γνωστά brands όλου του κόσμου, είχε μια πολύ έξυπνη ιδέα.

Ανεξάρτητα με τα χρήματα που θα διαθέσει ο καθένας για το δώρο που προορίζεται στο έτερόν του ήμισυ, το σίγουρο είναι πως αυτό θα συνοδεύεται από μία κάρτα. Έτσι οι άνθρωποι του stylebop σκέφτηκαν να δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά συνάπτοντας μια συνεργασία με τους Mary Katrantzou και Roland Mouret προκειμένου οι γνωστοί δημιουργοί να σχεδιάσουν ευχετήριες κάρτες αποκλειστικά για την ημέρα των ερωτευμένων, οι οποίες, αν το επιθυμείτε, θα συνοδεύσουν τις αγορές που θα κάνετε αυτές τις μέρες στο stylebop.com 

ROLAND MOURET über STYLEBOP.com - Valentine's Day Cards (2)

MARY KATRANTZOU über STYLEBOP.com - Valentine's Day Card (2)

 

 

Και οι δύο κάρτες είναι διακοσμημένες με floral σχέδια και φυσικά είναι απόλυτα σύμφωνα με την αισθητική των δύο δημιουργών. Εκτός λοιπόν από ευχές και δώρα, χαρίζοντας αυτές τις κάρτες δίνετε και ένα κομμάτι από υψηλή μόδα στον σύντροφό σας.

Αν βρίσκετε την ιδέα ενδιαφέρουσα, όπως εμείς, σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός είναι περιορισμένος και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει αν βιαστείτε. Μην ξεχνάτε, λίγο πριν κάνετε το checkout στις αγορές σας, να προσθέσετε και την κάρτα που προτιμάτε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Sarah Jessica Parker παρουσιάζει τη νέα της συλλογή παπουτσιών

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα