Η Sarah Jessica Parker παρουσιάζει τη νέα της συλλογή παπουτσιών

Αν σας ζητούσαν να πείτε το όνομα μιας celebrity με την οποία έχετε συνδέσει άρρηκτα τα παπούτσια σαν έννοια, ποιο θα ήταν αυτό; Μάλλον η απάντησή σας θα ήταν η Sarah Jessica Parker. Έχοντας υποδυθεί έναν από τους πιο επιτυχημένους τηλεοπτικούς ρόλους -και αργότερα κινηματοφραφικούς- αυτόν της Carrie Bradshaw, η οποία ήταν shoeaholic και στη συνέχεια έχοντας σχεδιάσει τη δική της προσωπική σειρά, είναι σίγουρα η γυναίκα που ξέρει από παπούτσια.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει ακόμα μία συλλογή με την υπογραφή της, η οποία εκτός από τα καταστήματα Neiman Marcus, όπου πωλούταν αποκλειστικά η προηγούμενη, θα πωλείται και στην online boutique Zappos, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμη σε πολύ περισσότερα μέρη του κόσμου.

Αυτό βέβαια που έχει σημασία είναι το ότι τώρα ξέφυγε λίγο από τα κλασικά σχέδια και συμπεριλαμβάνει και lace up μποτάκια, γόβες που θυμίζουν τις Manolo Blahnik που φόρεσε στον κινηματογραφικό της γάμο με τον Mr Big, αλλά και κάποια ζευγάρια επηρεασμένα από τη δεκαετία του 1940.

«Θέλαμε να επαναπροσδιορίσουμε αυτό που θεωρείται κλασικό και ουδέτερο, δείχνοντας στις γυναίκες έναν διαφορετικό τρόπο να ντύνονται κάθε πρωί πριν πανε στις δουλειές τους. Θέλουμε το μοβ και το γκρι να γίνουν το νέο μαύρο και να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι το χρώμα είναι αυτό που θα προσθέσει αυτό το κάτι στο σύνολό μας» είπε η γνωστή ηθοποιός και fashion icon.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε και το επίσημο λανσάρισμα της συλλογής.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion meets beauty: 9 φορές που η Emma Stone απέδειξε γιατί είναι το fashion και beauty icon μας

Τα νέα παπούτσια All Star είναι η καινούρια μας εμμονή

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα