Στη γιορτή σας, θα είστε πιο όμορφες από ποτέ!

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και η πρώτη μου σκέψη είναι… ένα ευχαριστώ σε όλες σας!

Η γυναίκα, η παρουσία της και οι ανάγκες της στη δίκη μου ζωή –αλλά και στη δική μου δουλειά- είναι έμπνευση και κίνητρο να γίνομαι ολοένα και καλύτερος.

Η ύπαρξή σας με κάνει να χαίρομαι, να χαμογελώ και μου δίνει τόσο τις ιδέες όσο και τη διάθεση κάθε μέρα να σας βοηθώ να ανακαλύψετε μια όλο και πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας.

Σήμερα, όμως, δεν θα μοιραστώ μαζί σας κάποια tips ή μυστικά ομορφιάς για το τι πρέπει να κάνετε την ημέρα που όλες σας γιορτάζετε.

Σήμερα αφήστε την εσωτερική σας ομορφιά και την καλή σας διάθεση να λάμψει. Μην κάνετε τίποτα υπερβολικό. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, πείτε ένα μπράβο στον εαυτό σας για όλα όσα έχετε καταφέρει, φορέστε το πιο όμορφό σας χαμόγελο και αγαπήστε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο γιατί το αξίζετε.

Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο έχω καταλάβει πως το μεγαλύτερο όπλο ομορφιάς για μια γυναίκα είναι να αγαπά τον εαυτό της, να νιώθει καλά με αυτό που είναι και αυτό είναι και το μεγαλύτερο όπλο γοητείας. Γιατί, αυτό είναι αλήθεια, πως αυτό που εκπέμπεις αυτό και εισπράττεις.

Το δικό μου μικρό δώρο σε όλες σας είναι οι συμβουλές ομορφιάς που θα μοιραζόμαστε μέσα από αυτό το blog που μετρά σχεδόν ένα μήνα ζωής. Μέσα από αυτό θα χτίσουμε τη δική μας επικοινωνία, τη δική μας επαφή.

Περιμένω όλα τα δικά σας ερωτήματα σχετικά με το μακιγιάζ και τα μαλλιά στο μέιλ μουdstamatiou@olivemedia.gr
Χρόνια πολλά κορίτσια όμορφα!

Να σας χαιρόμαστε!

Πηγή peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα