Σταματίνα Τσιμτσιλή: Λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει (OMG!)

Τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αν η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά δεν έχει πάρει πολλά κιλά. Μάλιστα, έχει πάρει αυτά που συστήνουν οι γιατροί. Η Σταματίνα σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή της σχολίασε με τους συνεργάτες της την κίνηση της Ελένης Μενεγάκη να ζυγιστεί on air. Μάλιστα στο πλατό βγήκε ζυγαριά και πάνω στη συζήτηση η Φλορίντα Πετρουτσέλι ρώτησε την κεντρική παρουσιάστρια πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής. «Ε, είμαι στα 12 κιλά. Μόνο 12», είπε χαρακτηριστικά. Το έχουμε ξαναπεί πως σε αυτή την κύηση, η Σταματίνα όχι μόνο έχει πάρει λίγα κιλά αλλά επιλέγει και πολύ θηλυκά looks.

stamatina tsimtsili_themis sofos

Η παρουσιάστρια, εκτός από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, συνεχίζει την καθημερινή της επικοινωνία μαζί μας μέσω του blog της στο Youweekly.gr στο οποίο έχει αποκαλύψει αρκετές φορές μυστικά της διατροφής της. Είχε αποκαλύψει επίσης το όνομα που θα δώσει στο γιο της.

Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίστηκαν πριν από οκτώ περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες.  Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους και η απόκτηση των δύο κοριτσιών τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, η οποία τώρα διανύει τον ένατο μήνα της τρίτης της εγκυμοσύνης της, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της. Μαζί του, έχει αποκτήσει ακόμη δύο κόρες. Την Νάγια και την Μαίρη.

stamatina tsimtsili_themis sofos

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα