Το νέο ελληνικό το e-shop που θα γίνει η shopping εμμονή σας

Το SOTRIS, είναι μία εταιρία με μεγάλη πείρα και πορεία στην ελληνική μόδα. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1969 στη Φωκίονος Νέγρη, που ήταν σημέιο συνάντησης εκείνης της εποχής για όλους τους Αθηναίους. Ένα διαφορετικό μαγαζί από όλα τα υπόλοιπα, με Λονδρέζικο αέρα το οποίο από την πρώτη στιγμή έκανε εντύπωση σε όλους για τις μοναδικές συλλογές του.

Κατά τη δεκαετία του 1980, το SOTRIS, μετά από την ανοδική του πορεία, κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα brands, τα οποία στο εξωτερικό είχαν εκτοξευθεί ήδη, όπως Thierry Mugler, Montana, Jean Paul Gautier και πολλά άλλα.Το 1986 το SOTRIS, εγκαινίασε ένα avand-grand κατάστημα στο Κολωνάκι, στην οδό Λεβέντη, όπου όλοι οι fans της μόδας και στιλίστες άρχισαν να συναντιούνται για να αποκτήσουν μοναδικά fashion items και να ανταλλάξουν ιδέες.

Το 1990 άνοιξε στο Κολωνάκι, Αναγνωστοπούλου 30, ένα νέο κατάστημα, με εντυπωσιακή διακόσμηση σε στιλ baroque που φιλοξένησε τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, μεταξύ άλλων τους Dolce&Gabbana, Prada, Alaia, Marni, Comme des Garçons, Yojji Yamamoto, John Galliano και Alexander McQueen . Το 2000, το επόμενο βήμα για το SOTRIS  ήταν ένα concept store στη Βουκουρεστίου 41 στο Κολωνάκι με πολλά αξεσουάρ και εδύματα. Η ιστορία συνεχίζεται, πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, με ένα νέο σημείο πώλησης το 2009 στο Golden Hall.

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη γνωστή εταιρεία ήταν το λανσάρισμα, στην Ελλάδα, του βρετανικού brand Topshop. Μέχρι σήμερα, για τους λάτρεις του Topshop ο μοναδικός προορισμός στην Ελλάδα είναι τα καταστήματα SOTRIS.

‘Yστερα από αυτήν την επιτυχημένη πορεία και πάντα ακόλουθώντας τις καινούργιες τάσεις, η ομάδα του SOTRIS, παρουσιάζει στο κοινό το καινούργιο ηλεκτρονικό της κατάστημα το οποίο λειτουργεί ήδη στο  www.sotris.gr, στην ενότητα SHOP. Έχοντας επιλέξει καινούργια και γνωστά brands από τον χώρο της μόδας, η εταιρεία κάνει ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα και σας εύχεται καλά ψώνια!

Διαβάστε ακόμα:

Celebrity News 31/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Η Σάσα Σταμάτη ντύθηκε «ναυτάκι»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα