Sneak Peek! Δείτε πως κάνει contouring η Kim Kardashian

Η Kim Kardashian είναι η βασίλισσα του Contouring. Αν διαβάζετε πρώτη φορά τη λέξη σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο κόσμο του μακιγιάζ του 2015! Είναι η φωτοσκίαση ή πιο περιγραφικά, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε σκούρα και ανοιχτόχρωμα προϊοντα μακιγιάζ (μέικαπ, πούδρα κλπ) προκειμένου να δημιουργήσετε γωνίες στο πρόσωπό σας.

Η Kim  οφείλει το σμιλεμένο πρόσωπό της σε αυτή την τεχνική (και πιθανότατα σε αισθητικές επεμβάσεις αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό) και χθες μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, στην οποία φαίνεται καθαρά που έχει χρησιμοποιήσει σκούρο και που ανοιχτόχρωμο μακιγιάζ.

kim kardashian contouring prosopo instagram

Όπως βλέπετε, η Kim έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν λευκό προϊόν στο μέτωπο, τα μήλα, κάτω από τα μάτια και σε σημεία της μύτης της και έβγαλε την φωτογραφία στη μέση του blending. Στη λεζάντα έγραψε «Kontour!! Δεν τελείωσα με το μακιγιάζ μου ακόμα αλλά σκέφτηκα να μοιραστώ μια φωτογραφία με μερικά contouring μυστικά». Το μυστικό είναι πως η μύτη της δεν έχει καμία σχέση στην πραγματικότητα με αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες και μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή της το έχει σχολιάσει. Είχε πει χαρακτηριστικά πως, το contouring είναι υπέροχο αλλά χωρις υπερβολές. Έχει δει φωτογραφίες της που έχει κάνει τόσες σκιές στη μύτη που μοιάζει σαν να έχει κάνει πλαστική. Συμφωνούμε, και μοιάζει σαν να έχει κάνει πλαστική τις περισσότερες φορές και δεν πρέπει να το παρακάνετε με το contouring. Πείτε μας όμως, είναι δυνατόν να μην έχει κάνει τίποτα; Είναι;

Δείτε ακόμα:

Breaking News: H Kim Kardashian άλλαξε ξανά τα μαλλιά της!

Kim Kardashian: Έχει αλλάξει πολύ από τότε που ήταν απλά μια φίλη της Paris Hilton

Μιλήσαμε με το Νικόλα Βιλλιώτη για τα μαλλιά της Kim Kardashian…

Oops! Η Kylie Jenner την πάτησε με το contouring…

Τώρα μπορείτε να κάνετε contouring με τα μαλλιά σας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα