Size matters: Δείτε το ιδανικό σύνολο για το ρεβεγιόν, αν έχετε σωματότυπο μήλο

Οι γυναίκες με σιλουέτα μήλο είναι όλες αυτές που έχουν αδύνατα πόδια αλλά λίγο πιο «γεμάτο» κορμό. Τα επιπλέον κιλά βρίσκονται συνήθως στην κοιλιά και έτσι τα πόδια είναι αυτά που πρέπει να τονιστούν, έτσι ώστε η το αποτέλεσμα να είναι πιο ισορροπημένο.

Συνεπώς αυτό που πρέπει να προσέξετε τόσο στην καθημερινότητά σας όσο και για τη βραδιά του ρεβεγιόν είναι πως τα βλέμματα πρέπει να πέσουν πάνω στο δυνατό σας σημείο, δηλαδή τα πόδια σας, ενώ με έξυπνο τρόπο θα πρέπει να κρύψετε τους επιπλέον πόντους που έχετε είτε στο στήθος είτε στην κοιλιά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείξει πολύ πιο ισορροπημένο.

Τα στενά παντελόνια είναι  μια λύση που πάντα σας κολακεύει καθώς τα αδύνατα πόδια αναδεικνύονται ιδιαίτερα με αυτό το κομμάτι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοντές φούστες, ενώ θα έχετε καλύτερη εικόνα αν επιλέξετε κάποιο φαρδύ και κατά προτίμηση κλειστό top. Τα κοσμήματα είναι ακόμα ένα σημείο που θα πρέπει να προσέξετε στο σύνολό σας, καθώς καλό θα ήταν να επιλέξετε βραχιόλι ή σκουλαρίκια, και όχι κολιέ, γιατί θα ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην περιοχή του στήθους, και τα αδύνατα πόδια σας δυστυχώς θα «χαθούν».

Μη διστάσετε να ολοκληρώσετε το look με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, καθώς όπως είπαμε τα πόδια είναι το δυνατό σας σημείο. Ένα ζευγάρι lace up γόβες είναι μια από τις καλύτερες και πιο επίκαιρες επιλογές για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

1. Πουκάμισο Pierre Balmain €320, μπορείτε να το βρείτε στο www.net-a-porter.com 

2. Κοντή φούστα Η&Μ €24.99, μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας.

3. Lace up γόβες Migato €65.00, μπορείτε να τις βρείτε στο www.migato.gr και στα καταστήματα της εταιρείας.

4. Σκουλαρίκια Accessorize €24.90, μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Chiara Ferragni αποκάλυψε τις νέες βιτρίνες του attica

Lucky 2015: Βρήκαμε τα ωραιότερα γούρια της αγοράς, για το νέο έτος

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα