Η Chiara Ferragni αποκάλυψε τις νέες βιτρίνες του attica

To attica Department Store είναι γνωστό, όχι μόνο για την ποικιλία σε γνωστά brands και designer αντικείμενα, αλλά και για τις εντυπωσιακές και ευφάνταστες βιτρίνες του που μπορούν να συναγωνιστούν κάλλιστα αυτές των πολύ διάσημων πολυκαταστημάτων του εξωτερικού. Τα φετινά Χριστούγεννα δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση και έτσι την περασμένη Τετάρτη έγιναν τα αποκαλυπτήρια του πολυκαταστήματος στο City Link, στο κέντρο της πόλης, που είναι ένας από τους αγαπημένους shopping προορισμούς της Αθήνας.

Βέβαια αυτή τη φορά η αποκάλυψη της βιτρίνας είχε ακόμα πιο ιδιαίτερη χροιά καθώς πραγματοποιήθηκε από τη διάσημη ιταλίδα fashion blogger Chiara Ferragni. Η Blonde Salad, όπως είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, έδωσε το παρών στην εκδήλωση και παρουσίασε στο κοινό τις βιτρίνες που αυτή τη φορά είναι εμπνευσμένες από τα πολύ έντονα και απόλυτα festive χρώματα της Ανατολής. Για ακόμα μία φορά window dresser ήταν ο Στέφανος Ζαούσης ο οποίος έδωσε και πάλι τον καλύτερό του εαυτό και το αποτέλεσμα ενθουσίασε του πάντες.

chiara ferragni

Η Chiara για το event επέλεξε ένα casual σύνολο το οποίο αποτελούταν από jeans J Brand, t-shirt T by Alexander Wang και παλτό Christina Economou.

Διαβάστε ακόμα:

Lucky 2015: Βρήκαμε τα ωραιότερα γούρια της αγοράς, για το νέο έτος

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα