Seriously Kylie? Το selfie της Kylie Jenner που ξεχείλισε το ποτήρι

Η οικογένεια Kardashian/Jenner απασχολεί τα media, εμάς, εσάς και τον κόσμο όλο εδώ και χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχουμε δει την Kim να παντρεύεται και να χωρίzει, την Khloe να παντρεύεται και να χωρίzει, την Kourtney να μένει έγκυος ξανά και ξανά και τέλος τις μικρές Kendall και Kylie να μεγαλώνουν. Α, και τον αδελφό Robert Kardashian να παχαίνει ανεξέλεγκτα.

Επειδή λοιπόν έχουμε δει αυτά τα κορίτσια, τα μικρότερα κορίτσια της οικογένειας, να μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας η beauty editor μας νιώθει προσβεβλημένη με το θράσος της μικρότερης Kylie Jenner η οποία ωρύεται στο Twitter και ολούθε πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ. Μικρή και τριανταφυλλένια Kylie please! Ναι, είσαι μόλις 16 και δεν θα ήταν σωστό να παραδεχτείς δημόσια πως τα χείλη σου έχουν υποστεί περισσότερες επεμβάσεις και από το πρόσωπο του Μπαμπά σου (Hello mr. Jenner) αλλά τουλάχιστον μην προσβάλεις τη νοημοσύνη μας. Δεν γίνεται από αυτό….

Να έχεις μετατραπεί σε αυτό χωρίς καμία βοήθεια.

kylie jenner xeili

Ναι το μακιγιάζ βοηθάει και ξεκάθαρα ξεκίνησες κάνοντας το περίγραμμα 3 εκατοστά μακριά από τα χείλη σου αλλά –και πάλι- please. Εκτός και αν τα χείλη σου είναι φτιαγμένα από φαρίνα, εκτός κι αν σε τσίμπησαν μεταλλαγμένες μέλισσες από το Τζιμπουτί έκανες κάτι. Κανένα duckface, κανένα μολύβι χειλιών και καμία μετάβαση στην εφηβεία δεν μπορεί να κάνει αυτό στο στόμα σου. Μην νιώθεις πληγωμένη λοιπόν που ο κόσμος το συζητά, παραδέξου το και συνέχισε με τη μετάλλαξή σου κανονικά. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς, όλη σου η οικογένεια αποτελείται από μεταλλαγμένα κορίτσια και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό.  Είσαι όμορφη με τα καινούργια υπερμεγέθη χείλη σου που κάνουν την Angelina Jolie να θέλει να υιοθετήσει άλλα 6 ορφανά από τη θλίψη της. Μας αρέσεις πολύ και το στιλ σου είναι τέλειο. Αλλά αρκετά με τα ψέματα γιατί αν η beauty editor μας δει ένα ακόμα 16χρονο που κάνει το περίγραμμα σχεδόν ως τα ρουθούνια του θα πάθει ντελίριο.

Δείτε ακόμα: 

H νέα συλλογή του Οίκου Bally στα καταστήματα Nak

Δείτε τη νέα συλλογή της νέας it φίρμας, SCOTCH & SODA

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα