Δείτε τη νέα συλλογή της νέας it φίρμας, SCOTCH & SODA

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015 η γυναικεία συλλογή MAISON SCOTCH δημιουργεί τέσσερις ιστορίες εμπνευσμένες από λεπτά θηλυκά κομμάτια boudoir, ψυχρές λεπτομέρειες, δυναμικό punk styling και κομψά – ειδικά σχεδιασμένα – πατρόν. Τα μοναδικά σχέδια και τα υπέροχα χρώματα αυτόματα αναβαθμίζουν την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Ο κρύος καθαρός αέρας και το κλίμα του Βορρά εμπνεύσανε την MAISON SCOTCH να δημιουργήσει μια φρέσκια χρωματική παλέτα από  ψυχρά μπλε με πινελιές κίτρινες,  λαδί και κόκκινες, αποχρώσεις του ροζ και του πετρόλ , ενώ δεν λείπει και η αντίθεση του άσπρου-μαύρου. Μικρά pied de poule, καρό και άλλα εκκεντρικά  γραφικά αποτυπώνονται σε μάλλινα και μεταξένια υφάσματα. Στη συλλογή ξεχωρίζουν θαυμάσιες υφάνσεις, αισθησιακά βελούδα, μεταξωτά με σχέδια vintage, δαντέλες  και ρομαντικά μοτίβα.

Η ανδρική συλλογή της SCOTCH & SODA παρουσιάζει παντού μοτίβα: pied de poule, ιδιότροπα λουλούδια, καμουφλάζ και λαχούρια παίζοντας με διαφορετικές υφές στα υφάσματα, με τα χρώματα και σχέδια ζακάρ. Αντλώντας έμπνευση από τα ‘90s, κλασσικά ανδρικά μοτίβα επανέρχονται όπως το pied de poule και το ψαροκόκαλο, αλλά με μια γραφίστικη προσέγγιση, πιο μεγάλα και πιο έντονα.

maison scotch

Αυθεντικά ανδρικά υφάσματα συνδυάζονται με καινοτόμες τεχνικές του sportswear και λαμπερά διακοσμητικά, επιτυγχάνοντας ένα αποτέλεσμα με σύγχρονες φόρμες και σχέδια. Άλλο κομμάτι της συλλογής επηρεασμένο από ακόμα παλαιότερες δεκαετίες παρουσιάζει βαθιά πλούσια χρώματα όπως το πετρόλ, το δαμασκηνί, το μουσταρδί και  το σμαραγδί σε υπέροχες υφές όπως τα σουέτ, το μοχέρ και το μάλλινο μπουκλέ. Η συλλογή συμπεριλαμβάνει εκτενή γκάμα από πανωφόρια, ιδανικά για τη χειμωνιάτικη σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion απορία: «Με ποιους τρόπους μπορώ να φορέσω το δερμάτινο παντελόνι μου;»

Έξι τρόποι για να ελαφρύνετε την τσάντα σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα