Έξι τρόποι για να ελαφρύνετε την τσάντα σας

Η βαριά τσάντα κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι κάτι που προβληματίζει όλες σχεδόν τις γυναίκες. Όλες μας έχουμε την κακιά συνήθεια να ρίχνουμε μέσα στην μεγάλη μας τσάντα τα πάντα -κυριολεκτικά- με αποτέλεσμα να την κάνουμε ασήκωτη και να καταλήγουμε με πόνο στη μέση και στους ώμους. Διαβάστε μερικά έξυπνα tricks για να κάνετε την τσάντα σας πιο ελαφριά και να νιώθετε πιο άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

1. Αποφασίστε ποια καλλυντικά όντως χρειάζεται να έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί η beauty editor Χριστίνα Χρόνη, να βάλει τις φωνές μόλις διαβάσει το συγκεκριμένο tip, όμως αλήθεια, χρειάζεστε πολλά παραπάνω από ένα κραγιόν και μια ενυδατική κρέμα; Ίσως και λίγη πούδρα. Σκεφτείτε το.

2. Μην παραγεμίζετε το πορτοφολάκι για τα ψιλά. Πραγματικά, μήπως αυτό το μικρό πορτοφολάκι που είναι γεμάτο κέρματα είναι κάτι σαν βαρίδιο για την τσάντα σας; Ρίξτε του μια ματιά τώρα κιόλας και θα διαπιστώσετε πως έχουμε δίκιο. Φροντίστε να δώσετε τα νομίσματα που έχετε στο σούπερ μάρκετ ή το περίπτερο της γειτονιάς σας που σίγουρα θα σας ευγνωμονεί.

3. Πάρτε έναν φάκελο για το laptop και τα χαρτιά που χρειάζεστε για τη δουλειά σας. Θα διαπιστώσετε πως αν το βάρος σας μοιραστεί, μπορείτε να το σηκώσετε πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον αφήστε το laptop σπίτι αν δεν σας χρειάζεται, όλες μας το παίρνουμε μαζί μας πολύ συχνά από συνήθεια και όχι γιατί όντως μας είναι χρήσιμο.

4. Αφιερώστε πέντε λεπτά κάθε βράδυ για να αδειάσετε την τσάντα σας. Ένας λόγος για τον οποίο η καθημερινή μας shoulder bag είναι ασήκωτη, είναι γιατί δεν την αδειάζουμε ποτέ. Έτσι συσσωρεύονται τα πάντα και στο τέλος ζυγίζει περισσότερο από αυτό που μπορούμε να σηκώσουμε.

5. Αφήστε κάποια πράγματα στο γραφείο. Για σκεφτείτε, τι είναι αυτό που παίρνετε μαζί σας κάθε απόγευμα φεύγοντας από τη δουλειά και δεν το χρειάζεστε ποτέ; Μια ατζέντα; Ένα σημειωματάριο; Σίγουρα κάτι θα υπάρχει. Αφήστε το λοιπόν στο συρτάρι του γραφείου σας για να μην προσθέτει επιπλέον βάρος στην τσάντα σας.

6. Κρατήστε μια μικρότερη τσάντα. Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε καμία από τις παραπάνω συμβουλές -όπως πολλές από εμάς- ο μόνος τρόπος για να έχετε μια πιο ελαφριά τσάντα, είναι να έχετε μία πιο μικρή τσάντα. Αναγκαστικά λοιπόν θα πάρετε μαζί σας λιγότερα πράγματα και δεν θα έχετε μεγάλο βάρος στους ώμους σας.

Διαβάστε ακόμα:

Best dressed: Τι φόρεσαν οι πιο καλοντυμένες celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε;

Kendall Jenner: Οι εμφανίσεις της στις Εβδομάδες Μόδας Νέας Υόρκης, Μιλάνου και Παρισιού

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα