Serena Williams-Alexis Ohanian: Αποκάλυψαν το φύλο του δεύτερου μωρού τους με… drone
Credit: Serena Williams/Instagram

Η Serena Williams και ο σύζυγός της Alexis Ohanian, επέλεξαν έναν εντυπωσιακό τρόπο για να ανακοινώσουν το φύλο του δεύτερου μωρού τους

Η Serena, που ήδη έχει ένα κοριτσάκι πέντε ετών, την Olympia, με τον σύζυγό της, έφθασε στο πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου, ντυμένη στα ροζ, χωρίς να αφήνει αμφιβολία για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο κοριτσάκι.

Είμαι λίγο νευρική γιατί δεν έχω κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης αν αποδειχθεί ότι είναι αγόρι” είπε στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube από το πάρτι που διοργανώθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ωστόσο, ο Ohanian ήθελε να διασκεδάσει λίγο, κάτι που η Williams δεν γνώριζε. Αντί για την καθιερωμένη ροζ τούρτα για ένα κορίτσι και την μπλε τούρτα για ένα αγόρι, ο Ohanian παρήγγειλε μια κίτρινη τούρτα για να εκνευρίσει τη σουπερστάρ του τένις.

Το κάνω αυτό επειδή θέλω να τρολάρω εκείνη και την Οlympia να νομίζουν ότι αυτή είναι η αποκάλυψη της Jelly Bean“, ψιθύρισε στην κάμερα, αναφερόμενος στο χαϊδευτικό όνομα που έχουν για το μωρό τους. “Θα κόψει αυτή την τούρτα και πιθανότατα θα απογοητευτεί και ελπίζω να εκτιμήσει το τρολάρισμα μου. Αλλά, θα δούμε. Δεν ξέρω αν θα το αντιμετωπίσει επαγγελματικά. Μπορεί να δει αυτή την τούρτα να βγαίνει, να γουρλώσει τα μάτια της και να πει: Αυτός ο τύπος είχε μια δουλειά και μου έδωσε μια καταραμένη τούρτα για την αποκάλυψη φύλου. Αλλά θα δούμε. υπάρχει μια αποκάλυψη μετά την αποκάλυψη“.

H Williams έκοψε την τούρτα, είδε ότι ήταν κίτρινη, χαμογέλασε, την έβαλε σε ένα πιάτο… και κινήθηκε για να την πετάξει κατευθείαν στο πρόσωπο του Ohanian.

Στην πραγματικότητα θα αποκαλύψουμε το φύλο της Jelly Bean. Ο τρόπος που θα το κάνουμε, όμως, είναι με λίγο στυλ και μερικά εντυπωσιακά φώτα” είπε ο Ohanian πριν καλέσει τον DJ να ανεβάσει τη μουσική και “να τραβήξει την προσοχή στον ουρανό.” Έπειτα από κάποια επιφωνήματα, τα drones φώτισαν τον ουρανό και έγραψαν “Girl!” Οπότε θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία της Serena, η οποία θα αποκτήσει δεύτερο κοριτσάκι.

Τον Μάιο, η πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, ενώ πόζαρε λίγο πριν από το Met Gala. Ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram, όπου κρατούσε την κοιλιά της έγραψε στη λεζάντα: “Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν η Anna Wintour μας κάλεσε τους 3 μας στο Met Gala.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα