Σε ποια τραγουδίστρια ανήκει αυτό το super bowl πεντικιούρ;

Η Katy Perry βρίσκεται στον πυρετό της προετοιμασίας για την εμφάνισή της στο ημίχρονο του super bowl. Αν δεν ξέρετε τι είναι το super bowl μάθετε πως είναι το πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου και πρόκειται για super huge event στην Αμερική. Οι καλλιτέχνες που επιλέγονται να τραγουδήσουν στο ημίχρονο είναι τα μεγαλύτερα ονόματα ενώ για μια διαφήμιση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι τιμές που πληρώνουν οι εταιρίες είναι αστρονομικές.

Φέτος η Katy Perry Θα τραγουδήσει στο ημίχρονο λοιπόν και ετοιμάζεται από την κορυφή ως… τα νύχια. Ανεβάζοντας αυτή την φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, η μελαχρινή τραγουδίστρια μας έδειξε το πεντικιούρ της που έχει σχήμα μπάλας του football και έγραψε «Ακόμα και τα δαχτυλάκια μου είναι έτοιμα».

katy perry super bowl pedicure pentikiour nail art

Μας αρέσει το χρώμα και το σχέδιο αλλά θα θέλαμε να πάρουμε και μια ιδέα των μαλλιών που σκοπεύει να μας δείξει τη μεγάλη βραδιά. Αν ξέρουμε την Katy έστω και λίγο, δεν θα είναι ένα απλό χτένισμα και φυσικά ούτε ένα απλό χρώμα. Αναμένουμε λοιπόν…

Δείτε ακόμα:  

Katy Perry: «Θα αποκτήσω παιδί μόνη μου»

Katy Perry: Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της το οποίο εμπνεύστηκε από ήρωα του Muppet Show

H Katy Perry με μαλλιά σε απόχρωση… Marsala

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα