Katy Perry: Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της το οποίο εμπνεύστηκε από ήρωα του Muppet Show

Τι συμβαίνει τελικά στη showbiz και όλες οι διάσημες φίλες μας προβαίνουν σε ριζικές αλλαγές; Υπάρχουν συναισθηματικοί λόγοι που “ξεσπάνε” στα μαλλιά τους ή απλά η αλλαγή των μαλλιών σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής; Μετά τις Sandra Bullock, Elle Fanning, Βritney Spears αλλά και των “δικών” μας Νάντια Μπουλέ και Σμαράγδα Καρύδη που έκαναν τα αποκαλυπτήρια των καινούριων τους look μέσα στην εβδομάδα, σειρά έχει τώρα και η Katy Perry που μας παρουσίασε τη νέα της κόμη μέσω Instagram.

Εντάξει το ξέραμε ότι η συγκεκριμένη σταρ είναι χαμαιλέοντας, καθώς έχει δοκιμάσει όλα τα χρώματα στο κεφάλι της, από ροζ μέχρι ουράνιο τόξο σχέδιο, ωστόσο μας εξέπληξε ευχάριστα αυτή τη φορά η πηγή έμπνευσης της 29χρονης, η οποία και έχει κωμική χροιά. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς από τη φωτογραφία που ανάρτησε η τραγουδίστρια, τα μαλλιά της πλέον έχουν κοραλί χρώμα με μαύρη ρίζα, styling το οποίο και “δανείστηκε” από τον χαριτωμένο δασύτριχο κόκκινο ήρωα του Muppet Show. Δηλαδή όταν η Katy πήγε στον κομμωτή της, του έδειξε τη φωτογραφία του συμπαθητικού καρτούν και του είπε “Αυτό το χρώμα θέλω να κάνουμε”.

Η δεσποινίς Perry δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς υιοθέτησε και το χτένισμα του ήρωά της το οποίo φυσικά και είναι το επιμελώς ατημέλητο. Μάλιστα, η σταρ χάρηκε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα που έβαλε τις φωτογραφίες τους δίπλα δίπλα και μοιράστηκε το χιουμοριστικό κολάζ που βλέπετε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε ακόμη: 

For Hair: 5 tips για εσάς που έχετε καταστρέψει τα μαλλιά σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα