Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τη γυμναστική

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha, μίλησε σε συνέντευξή της για τις ατασθαλίες που έκανε στο παρελθόν και τη νέα λεπτή σιλουέτα της.

«Δεν έδινα μεγάλη σημασία στο ντύσιμό μου. Έφταιγαν κάποια παραπάνω κιλά που είχα και δεν μπορούσα να φορέσω ό,τι ήθελα. Έτσι, ασχολήθηκα λίγο περισσότερο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια χρονιά έχω χάσει συνολικά δέκα κιλά. Τώρα, όμως, έχω μάθει πια το σώμα μου καλά. Μπορεί να έβαλα δύο κιλά στις γιορτές, αλλά γνωρίζω καλά τον τρόπο με τον οποίο θα τα χάσω», δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια η Μαρία Ηλιάκη.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Φυσικά και έχω ατέλειες στο σώμα μου. Γενικώς, δεν αγαπούσα το σώμα μου, δεν μου άρεσε να με βλέπω στον καθρέφτη. Και ελαφρώς ζήλευα τις άλλες παρουσιάστριες της τηλεόρασης που φορούσαν ό,τι ήθελαν. Κάποια στιγμή ο οργανισμός μου, μου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί του. Τώρα έχω μάθει να με αγαπάω περισσότερο. Με τη διατροφή και τη γυμναστική είδα το σώμα μου κυριολεκτικά να αλλάζει. Και μπορώ να τρέχω οπουδήποτε. Σε γήπεδα, στη θάλασσα, στο διάδρομο στο σπίτι. Μερικές φορές πιέζομαι, αλλά χωρίς αερόβια άσκηση δεν γίνεται δουλειά».

Μια ματιά εδώ: Όσα μας έχει μάθει η εκπομπή γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα