Η Sandra Bullock έγινε ξανθιά!

Χάρη στο νέο χρώμα των μαλλιών της η Sandra Bullock μοιάζει περισσότερο στην Sandra Dee (ηθοποιό της δεκαετίας του 1960) αυτές τις μέρες παρά στη γνωστή Sandra Bullock που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη στα γυρίσματα της νέας ταινίας του George Clooney, «Our Brand Is Crisis», στη Νέα Ορλεάνη με ξανθά μαλλιά. Όπως αποδεικνύεται από τις πρώτες φωτογραφίες της που έχουν κυκλοφορήσει η Sandra μπορεί να υποστηρίξει όλα τα χρώματα στα μαλλιά της το ίδιο καλά.

H αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει αυτή την πλευρά της σταρ από το 2009 όπου είχε ξανανοίξει και πάλι τα μαλλιά της για τις ταινίες «The Blind Side» (που της χάρισε και το πρώτο της Oscar) και «All About Steve».

Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που ήταν και πάλι ξανθιά η αλήθεια είναι πως της πάνε πάρα πολύ και αυτή τη φορά ενώ οι πιο σκούρες ρίζες που άφησε δίνουν ένα πιο μοντέρνο vibe στο όλο στιλ της. «Μου αρέσει όταν είναι ατιμέλητα, πέφτουν στο πρόσωπο και είναι σαν να σηκώθηκα μόλις από το κρεβάτι», είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξή της στο InStyle και πρόσθεσε, «Φαίνεται σαν να έτυχε να είναι έτσι».

Διαβάστε ακόμα:

Blushing autumn: 7 τέλεια ρουζ για το φθινόπωρο

Αλλαγή τώρα: 3 χρυσοί κανόνες που μπορούν να μετατρέψουν το στρες σε επιτυχία

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα