Σάκης Ρουβάς: Διαβάστε το μήνυμά του για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα

Το δικό του κοινωνικό μήνυμα έστειλε ο Σάκης Ρουβάς μέσα από την πιο ηχηρή φωνή του διαδικτύου, τα social media. Ο 42χρονος τραγουδιστής που συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία «Return (the marbles), Restore (Parthenon), Restart (history)» την οποία έχει ξεκινήσει η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το ίδρυμα «Μελίνα Μερκούρη», μίλησε μέσα από μία φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο και που ανάρτησε σε Facebook και Instagram.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης μαζί με το στιγμιότυπο που ανέβασε στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τα μάρμαρα του Παρθενώνα έχουν μνήμη, φωνή, ταυτότητα. Η νέα διεθνής εκστρατεία REturn REstore REstart των Ιδρυμάτων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” & “Μελίνα Μερκούρη”, υπενθυμίζει στον κόσμο για το πού ανήκουν αυτά τα μάρμαρα».

Να αναφέρουμε, πως στόχος της εκστρατείας είναι η προσπάθεια της εντατικοποίησης ώστε να επιστραφούν στη χώρα μας τα τμήματα των Γλυπτών του Παρθενώνα και τα οποία όπως είναι γνωστό βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.

Διαβάστε ακόμη: 

Breaking news: Ποια διάσημη ηθοποιός μόλις αρραβωνιάστηκε;

Madonna: Δείτε τις προκλητικές selfie που ανάρτησε στο Instagram

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα