Breaking news: Ποια διάσημη ηθοποιός μόλις αρραβωνιάστηκε;

Courteney Cox έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και εμείς έχουμε κάθε λόγο να της ευχηθούμε συγχαρητήρια. Η ηθοποιός που πριν από λίγες ημέρες έγινε 50 ετών, αρραβωνιάστηκε τον 37χρονο αγαπημένο της που υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Snow Patrol, Johnny McDaid . Η σταρ και ο μουσικός αποφάσισαν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από τα δεκατρία χρόνια ηλικιακής διαφοράς που τους χωρίζουν και έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το νέο του αρραβώνα έγινε γνωστό ενώπιον Twitter και διαδικτυακών φίλων με το ζεύγος να γράφει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς: Εκείνη είπε, «Τον αρραβωνιάστηκα» και εκείνος σαν γνήσιος gentleman απάντησε, «Την αρραβωνιάστηκα». 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο και άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον έχουν αποκαλύψει πως όχι μόνο είναι πολύ ερωτευμένοι αλλά και ότι όλα μεταξύ τους έγιναν πολύ γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες. Στα καλά της σχέσης επίσης συγκαταλέγεται ο θαυμασμός, ο οποίος είναι μεγάλος προς το πρόσωπο της Cox.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό –και πάλι με μικρότερο άντρα- καθώς ήταν παντρεμένη με 42χρονο συνάδερφό της, David Arquette, από το οποίο απέκτησε και την 10χρονη κόρη της Coco.

Διαβάστε ακόμη: 

Jared Leto – Ellen Page: Ανακηρύχθηκαν οι πιο sexy χορτοφάγοι για το 2014

Madonna: Δείτε τις προκλητικές selfie που ανάρτησε στο Instagram

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα