Ryan Gosling: Έγινε και σεφ για την εγκυμονούσα αγαπημένη του Eva Mendes

Ακόμη ένας λόγος ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο οποίος θα κάνει όλες τις γυναίκες του πλανήτη να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον Ryan Gosling. Ο ηθοποιός, ο οποίος σε δύο περίπου μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η Eva Mendes είναι έγκυος στο παιδί του, φέρεται να έχει γίνει προσωπικός σεφ για την εγκυμονούσα αγαπημένη του, όπως αποκάλυψε άνθρωπος από το οικογενειακό του περιβάλλον στον ξένο Τύπο.

«Ο Ryan βγαίνει έξω για τα ψώνια. Ψωνίζει για την Eva ζυμαρικά και μαγειρεύει όλα τα γεύματά της. Έχει ήδη υποβάλλει τον εαυτό του στο ρόλο του στοργικού πατέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγγενής του Gosling.

Ο 33χρονος είχε δώσει δείγματα για τη στοργή του αλλά και το γεγονός πως θα αφοσιωθεί στη σύντροφο και μάνα του παιδιού του, μόλις έρθει αυτή η στιγμή τα είχε δώσει σε  παλιότερη συνέντευξη του λέγοντας μάλιστα πως πρόκειται να εγκαταλείψει και την καριέρα του. Πριν από 3 περίπου χρόνια, ο ίδιος δήλωνε: «Όταν έρθει στην ζωή μου αυτό το πρόσωπο με το οποίο θα κάνω μωρό δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να κάνω καλά και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα. Θα κάνω ταινίες μέχρι να αποκτήσω παιδί. Δεν έχω ιδέα πότε πρόκειται να συμβεί αυτό».

Διαβάστε ακόμη: 

Ryan Gosling: Με τον ερχομό του παιδιού του λέει αντίο στην υποκριτική;

Eva Mendes – Ryan Gosling: Δείτε πώς θα είναι το μωράκι τους

Eva Mendes – Ryan Gosling: Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις του ζεύγους δύο μήνες πριν γίνουν γονείς

Eva Mendes – Ryan Gosling: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα