Ryan Gosling: Με τον ερχομό του παιδιού του λέει αντίο στην υποκριτική;

Η είδηση πως o Ryan Gosling πολύ σύντομα θα γίνει πατέρας έπεσε σαν αστραπή στον γυναικείο πληθυσμό και δεν είναι λίγες εκείνες που μίσησαν ακόμη πιο πολύ την Eva Mendes. Ίσως, το χτύπημα να είναι ακόμη ένα για τις θαυμάστριες του ηθοποιού καθώς ο 33χρονος είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει και την καριέρα του στον κινηματογράφο, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγηθήκαμε διαβάζοντας παλιότερη συνέντευξη του ηθοποιού στην οποία δηλώνει ξεκάθαρα που θέλει να στρέψει την προσοχή του, μόλις βιώσει την πατρότητα. Πράγματι, ο Gosling είχε δηλώσει πριν καιρό σε μεγάλο περιοδικό: «Όταν έρθει στην ζωή μου αυτό το πρόσωπο με το οποίο θα κάνω μωρό δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να κάνω καλά και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα. Θα κάνω ταινίες μέχρι να αποκτήσω παιδί. Δεν έχω ιδέα πότε πρόκειται να συμβεί αυτό».

Ο καιρός για να γίνει πατέρας φτάνει και εμείς δεν ξέρουμε αν όντως τηρήσει τα λεγόμενά του και αφοσιωθεί στην 40χρονη αγαπημένη του και το παιδί τους. Πάντως το σίγουρο είναι ότι έχει αφήσει πολλές ταινίες για να παρηγορούνται οι φαν του.

Διαβάστε ακόμη:

Eva Mendes – Ryan Gosling: Δείτε πώς θα είναι το μωράκι τους

Eva Mendes – Ryan Gosling: Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις του ζεύγους δύο μήνες πριν γίνουν γονείς

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα