Rihanna: H ιστορία πίσω από το πιο πολυσυζητημένο φόρεμα των CFDA

Αποκλείεται να μην είδατε τη χθεσινή εμφάνιση της Rihanna, που βραβεύτηκε στα CFDA Awards ως Fashion Icon of the Year. Το βραβείο μάλιστα παρέλαβε από τη σιδηρά κυρία της μόδας, Anna Wintour η οποία πραγματικά αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σκέφτηκε αντικρίζοντας σε απόσταση αναπνοής, όλα -σχεδόν- τα απόκρυφα σημεία της τραγουδίστριας.

Είναι σαφές ότι η Rihanna θέλησε να κάνει μια εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία και σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα παραλάβει ένα τέτοιο βραβείο φορώντας ένα little black dress, αλλά ίσως το παράκανε. Όπως αποκάλυψε ο προσωπικός της στιλίστας Mel Ottenberg, όταν την είδε να φοράει το εν λόγω φόρεμα, πριν καν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, εξέφρασε την ανησυχία του για το αποτέλεσμα. Όπως λέει, δεν τον σόκαρε το θέαμα μιας και έχει συνηθίσει να το βλέπει αφού συνεργάζεται τόσο στενά με τη star, απλώς θεωρούσε πως μάλλον δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση.

Ο Adam Selman από την άλλη, ο οποίος κρύβεται και πίσω από τη δημιουργία, λέει πως ενθουσιάστηκε με την ιδέα και μάλιστα δήλωσε πως η προσθήκη στο κεφάλι ήταν ιδέα της Rihanna. Το αποτέλεσμα όπως λέει ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και είναι σίγουρος πως ο κόσμος της μόδας, θα μιλάει για πολύ καιρό για το συγκεκριμένο ρούχο.

Για την ιστορία να πούμε πως το φόρεμα ήταν ένα έργο τέχνης για το οποίο χρειάστηκαν αμέτρητες εργατοώρες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως τουλάχιστον 8 άνθρωποι δούλευαν το τελευταίο βράδυ πριν τα βραβεία, προκειμένου να τελειοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια, πριν το φορέσει το κακό κορίτσι της μουσικής. Μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα κρυστάλλων Swarovski, 230.000 για την ακρίβεια, χρειάστηκαν για να διακοσμηθεί η τουαλέτα, ενώ συνδυάστηκε με ένα ροζ γούνινο κασκόλ (το οποίο φόρεσε σαν εσάρπα).

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχετε εσείς για το outfit, εμείς πάντως θα προτιμούσαμε να είχε φορέσει τουλάχιστον ένα body από μέσα, όχι γιατί μας σοκάρει το θέαμα, αλλά γιατί αυτό που επαναλαμβάνεται, καταλήγει να κουράζει.

Διαβάστε ακόμα:

H Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια

CFDA Fashion Awards: Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις από τη λαμπερή διοργάνωση

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα