H Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια
Δείτε τη Βίκυ να μιλάει για το νέο της εγχείρημα

Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Αυτό που μας αποδεικνύει όμως τα τελευταία χρόνια που δεν ασχολείται πλέον με το modelling, είναι πως εκτός από τα οφθαλμοφανή εξωτερικά της χαρίσματα, έχει και ένα μυαλό που δουλεύει ασταμάτητα και γεννάει συνεχώς ιδέες.

Τρία χρόνια μετά την ίδρυση του Fashion Workshop by Vicky Kaya, το οποίο έχει καταφέρει να γίνει πρότυπη σχολή μόδας στη χώρα μας, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μας εκπλήσσει και πάλι με ένα νέο εγχείρημα που έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες. Η Βίκυ Καγιά λοιπόν βρισκόταν ανάμεσα στους φιναλίστ του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, με μία πρόταση που σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Αξιοποιώντας την εμπειρία της στον χώρο της μόδας, στον οποίο μετράει ήδη 20 χρόνια, σκοπεύει να δημιουργήσει το δικό της fashion brand, το VK, με στόχο να φέρει στο προσκήνιο την ελληνική μόδα. Επειδή ενδεχομένως πολλοί θα προλάβουν να σχολιάσουν πως η Βίκυ θέλει να προβάλλει τον εαυτό της από αυτή την ιστορία, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο βασικός της στόχος είναι να συνεργαστεί με ταλέντα από τη χώρα μας και να δώσει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να προβάλλουν το έργο τους, μέσα από ένα brand που σταδιακά θα μπορέσει να ανταγωνιστεί διεθνούς φήμης ονόματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να τη δούμε να συνεργάζεται και με απόφοιτους του Fashion Workshop by Vicky Kaya. 

Φυσικά οι συλλογές του VK θα αποτελούνται από κομμάτια που είναι σύμφωνα με την αισθητική της Βίκυς, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε ένα luxury brand, με basic χαρακτήρα, μιας και η Βίκυ Καγιά είναι άνθρωπος που αποφεύγει τις υπερβολές και την επιτήδευση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της.

Παρόλο που τελικά το βραβείο δεν απονεμήθηκε στη Βίκυ, το σχέδιο της είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και ευχόμαστε να καταφέρει να το πραγματοποιήσει όχι μόνο γιατί το αξίζει, αλλά και γιατί θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν βλέπαμε ένα 100% ελληνικό fashion brand με αυτές τις προδιαγραφές.

Διαβάστε ακόμα:

CFDA Fashion Awards: Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις από τη λαμπερή διοργάνωση

Ο «Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή στην Επίδαυρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα