Οι ρετρό κυματισμοί της Κλέλιας Πανταζή

Στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του DWTS4, η Κλέλια Πανταζή εμφανίστηκε με ένα χτένισμα που μπορεί να μη συνάδει με το νεαρό της ηλικίας της, της πρόσθεσε όμως μια ladylike κομψότητα που μας άρεσε ιδιαίτερα.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς ένα παρόμοιο στυλ, το οποίο θα βγάλει στην επιφάνεια το pin up girl που κρύβετε μέσα σας, ο τρόπος είναι απλός, εφόσον το ζητούμενο είναι να πετύχετε ένα χτένισμα που θα έχει μεν ρετρό χαρακτήρα, δε θα είναι όμως υπερβολικά στημένο και αυστηρό.

Ξεκινήστε λοιπόν εφαρμόζοντας ένα προϊόν για όγκο σε νωπά μαλλιά, πρωτού αρχίσετε να στεγνώνετε χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή, φαρδιά βούρτσα αέρος. Στη συνέχεια, χωρίστε σε τούφες και τυλίξτε γύρω από ένα ψαλίδι για μπούκλες μεσαίου μεγέθους, και αφού ολοκληρώσετε, χτενίστε απαλά όλα τα μαλλιά με μια φαρδιά βούρτσα. Με αυτόν τον τρόπο, οι μπούκλες θα χαλαρώσουν και θα πάρουν μορφή βαγκ, θυμίζοντας την ιέρεια του συγκεκριμένου στυλ Veronica Lake.

Ολοκληρώστε με μια δόση λακ , για σταθερό κράτημα και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με τον αέρα παλιού Χόλυγουντ που θα αποπνέει η εμφάνισή σας. Καλή επιτυχία!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα