Πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε δύο σύνολα σε μία εκπομπή

Φέτος τα looks της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή που συνεχίζει να παρουσιάζει επιμελείται ένας νέος συνεργάτης της, ο  Γιάννης Τράκας, ο οποίος από την πρώτη της κιόλας φετινή εμφάνιση, έδειξε να ξέρει τι της ταιριάζει περισσότερο, με αποτέλεσμα η Ελένη να είναι φέτος πιο stylish από ποτέ. Αν και έχουμε δει πολλά looks της που μας αρέσουν, σήμερα έκανε την έκπληξη και επέλεξε όχι ένα, αλλά δύο διαφορετικά φορέματα. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό, και τα δύο της ταίριαζαν πολύ αλλά εμείς δε θα κρύψουμε την προτίμησή μας στο πρώτο.

menegaki

menegaki, forema, christina beautiful life

Όταν λοιπόν ξεκίνησε η εκπομπή η Ελένη εμφανίστηκε με ένα φλοράλ shirt dress το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα Keep Fred.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Στη συνέχεια, διατήρησε τα παπούτσια και άλλαξε φόρεμα, και στη θέση του shirt dress επέλεξε ένα άλλο με πιο boho διάθεση που της πήγαινε επίσης πολύ και ταίριαζε και αυτό με τα παπούτσια, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Και οι δύο εμφανίσεις της ήταν πολύ ωραίες και κατάλληλες για το ύφος και την ώρα της εκπομπής. Ποια άρεσε πιο πολύ σε εσάς;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα