Νέα

Polis Hammam: Ένα αυθεντικό παραδοσιακό Turkish Boutique Hammam που σε «ταξιδεύει» στο χτες με τις ανέσεις του σήμερα

Η φιλοσοφία του χαμάμ γοητεύει όλο τον κόσμο αφού αποτελεί μια απόδραση από την καθημερινότητα.

 

InStyle.gr

Η φιλοσοφία του χαμάμ γοητεύει όλο τον κόσμο αφού αποτελεί μια απόδραση από την καθημερινότητα.Στο Polis Hammam θα μυηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο του χαμάμ και θα απολαύσετε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες wellbeing ενώ θα βιώσετε την μοναδική εμπειρία μιας ολοκληρωμένης αυθεντικής λουτρικής περιποίησης.
Στο παραδοσιακό μαρμάρινο ζεστό χώρο με τον εντυπωσιακό τρούλο σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά ενδύματα και υλικά καθώς και την μοναδική χαλάρωση στους ειδικούς χώρους με τσάι, λουκούμι και φυσικούς χυμούς. Ήδη από την είσοδο στο Polis Hammam, χαλαρώνεις και ηρεμείς με τα μεθυστικά αρώματα και τις μουσικές που σε μεταφέρουν σε ένα κόσμο μαγικό!hamam instyleΤο εξειδικευμένο Polis Hammam Team έχει την τεχνογνωσία να δημιουργήσει εξατομικευμένα προγράμματα χαλάρωσης και ξεκούρασης από μια πληθώρα εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ, θεραπειών περιποίησης προσώπου και αποτελεσματικών θεραπειών σώματος δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες μια όλους τους επισκέπτες του.

Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης επί της οδού Κ. Καραμανλή 40, λειτουργεί το κεντρικό κατάστημα του PolisHammam, το δεύτερο παραδοσιακό boutique χαμάμ στην Ελλάδα.

Info

Polis Hammam

Αυλητών 6-8, Ψυρρή | Τηλ. 210 321 2020

 

InStyle.gr