Playroom #4: Το πιο cool fashion event γίνεται στο κέντρο της πόλης

Η αγαπημένη μας boutique στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, Bettina, ανανεώνει για τέταρτη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο της fashion- shopping event. Μαζί με το δημιουργικό γραφείο The Platform, διοργανώνουν το Playroom #4, στο κατάστημα της Bettina (Είσοδος από Αναγνωστοπούλου 29 και από Πινδάρου 40) το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από τις 10 π,μ, μέχρι τις 4μ.μ.

Στο Playroom #4 μπορείτε να βρείτε οικονομικά δώρα για τους αγαπημένους σας -αφού οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 100- και να κάνετε τα τελευταία χριστουγεννιάτικα ψώνια. Τα πιο avant-garde, cool, έξυπνα, αστεία και οικονομικά δώρα, προερχόμενα από το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και το Άμστερνταμ και φυσικά από την Αθήνα.

Αντρικά, γυναικεία και παιδικά δώρα, animal print slip-ons, avant-garde baby bibs για τις hip μαμάδες, κοσμήματα από greek designers. Επίσης στο Playroom #4 θα βρείτε και «Pharell» φούτερ και «Riri» θήκη για το iPhone από το γαλλικό street label «CLUB LES (ART)ISTS», από την Colette του Παρισιού κατευθείαν στο Playroom. Χειροποίητα ακουστικά iPhone από χρωματιστές κλωστές κεντήματος της εταιρείας «happy-ness». WOOUF! το Βαρκελωνέζικο brand που ακτινοβολεί απόλυτη pop art αισθητική με τα exclusive & designer objects of fun -είτε είναι πουφ σε χρώμα shocking pink και σχήμα μάφιν είτε τηγανιτές πατάτες σε θήκη για iPad. Τα handmade προϊόντα της Ortigia που κάνουν πλέον τον γύρο του κόσμου και φτιάχνονται από τα πιο φυσικά και exclusive υλικά και αριστουργηματικό packaging και είναι ιδανικά για δώρο Χριστουγέννων. Κεράκια ή σαπούνια για τα χέρια και το σώμα από την αγγλική Miss Patisserie, ειδικά συσκευασμένα σε στιλάτα gift box. Τέλος θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του αντρικού clothing brand “Forever Athens” για τα πιο στυλάτα αγόρια και των πρωτοποριακών ξύλινων γυαλιών «ΕΝΛΙΤΕ VISION».

Διαβάστε ακόμα:

Festive red: Τα πιο γιορτινά κόκκινα κραγιόν

Το πρώτο κατάστημα της Η&Μ στην Κρήτη έρχεται την άνοιξη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα