Κάτια Ζυγούλη: «Με τον Σάκη αγαπιόμαστε. Έχουμε δουλέψει τη σχέση μας και την εξελίσσουμε»

Η Κάτια Ζυγούλη μετά από πολύ καιρό επέστρεψε και μίλησε για όλα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Η ίδια μίλησε για τον άνδρα της ζωής της, Σάκη Ρουβά, αν έχει θέση η ζήλια στη σχέση τους και αν σκέφτονται να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά της.

«Με τον Σάκη αγαπιόμαστε. Η ζήλια είναι ένα σκαλοπάτι που σε βάζει σε μια διαδικασία να δουλέψεις περισσότερο τη σχέση σου. Εμείς έχουμε δουλέψει τη σχέση μας και την εξελίσσουμε. Γιατί έτσι εξελισσόμαστε και ως άνθρωποι μέσα από αυτήν», δήλωσε στο Εγώ και την Μαρία Κολλιάτσα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πάντα είμαι ερωτευμένη. Ένας επιπλέον λόγος για να νιώθω ευγνωμοσύνη είναι γιατί έπειτα από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί με τον Σάκη είμαστε ακόμη ερωτευμένοι».

Όσο για το αν θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια της, τόνισε: «Αν έρθει και τέταρτο παιδί θα είναι μεγάλη χαρά. Αλλά δεν είναι κάτι που θα αποφάσιζα αυτήν τη στιγμή».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ζω την κάθε στιγμή με ευγνωμοσύνη. Οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να ξεχνάμε και να μην αναγνωρίζουμε τα σημαντικά που μας έχουν δοθεί».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ηρακλής και οι 12 Άθλοι: Δείτε την επίσημη αφίσα της παράστασης με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά

People Αποκλειστικό: Ο Σάκης Ρουβάς απαντάει σε όλα!

O Σάκης Ρουβάς στο People: «Μου αρέσει να καταρρίπτω όλα τα προγνωστικά»