Pippa Middleton: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η 34χρονη αδερφή της Kate

Pippa Middleton: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η 34χρονη αδερφή της Kate

Πριν από έντεκα μήνες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πολυεκατομμυριούχο James Matthews. Ο λόγος για την Pippa Middleton, που πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η αδερφή της Kate Middleton ξέρει εξάλλου να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Όπως έκανε στον γάμο της Δούκισσας με το φόρεμα που ανέδειξε τα οπίσθιά της, έτσι και τώρα τραβάει την προσοχή, λίγο πριν η Kate γίνει μαμά για τρίτη φορά αλλά και λίγο πριν ο πρίγκιπας Harry παντρευτεί την αγαπημένη του Meghan Markle. 

Pippa Middleton _ James Matthews
Splash

Η 34χρονη βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης καθώς έκανε το υπερηχογράφημα των 12 εβδομάδων και περίμενε να σιγουρευτεί πριν ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στην οικογένεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι. Όπως είναι λογικό, η αδερφή της, Kate, είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός και ήταν από τις πρώτους που έμαθαν τα νέα.

Να θυμίσουμε πως τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της Pippa έρχονται λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο με τον πεθερό της ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε δύο γυναίκες.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα