Η Kim Kardashian δέχθηκε απίστευτο shaming για τα νύχια των ποδιών της

Splash News / Ideal Image

Έχουμε συνηθίσει η Kim να προκαλεί αντιδράσεις. Είτε με τις nude φωτογραφίες της και τις sexy selfies της, είτε ακόμη και με την προβολή των πιο οικογενειακών της στιγμών, είναι μία γυναίκα που έχει γεννηθεί για τους προβολείς. Λατρεύει να τραβά τα φώτα τις δημοσιότητας και να απασχολεί τους πάντες με ό,τι κι αν κάνει και αυτό είναι γεγονός που κανείς δε θα αμφισβητούσε.
Το τελευταίο της κατόρθωμα όμως, ούτε και η ίδια δε θα το είχε προβλέψει και αμφιβάλλουμε αν χάρηκε με τον όλο ντόρο που προκλήθηκε. Δε θα ήταν μάλιστα υπερβολή να πούμε πως πήρε τόσο μεγάλη έκταση που άγγιξε τα όρια του shaming. Ενώ λοιπόν η Kim απολάμβανε τις διακοπές της στα νησιά Turks and Caicos αποφάσισε να κάνει αυτό που συνηθίζει και ξέρει καλύτερα από όλους: να ανεβάσει μία φωτογραφία για να κρατήσει in touch τους ακολούθους της. Εκείνοι όμως-ή καλύτερα πολλοί από αυτούς είναι περισσότερο παρατηρητικοί από ότι θα περίμενε κανείς, αγγίζοντας τα όρια του creepy. Στη συγκεκριμένη, λοιπόν, φωτογραφία πρόσεξαν το ατημέλητο πεντικιούρ της reality star και συγκεκριμένα το υπερβολικά μακρύ μικρό της νύχι, το οποίο βρήκαν και πολύ αηδιαστικό. Ναι, καλά ακούσατε. Οι followers θεώρησαν απαράδεκτο από μεριάς μίας γυναίκας με τόσα χρήματα και ελεύθερο χρόνο να μην έχει φροντίσει για την απόλυτη υγιεινή των άκρων της και μάλιστα πριν πάει για μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

kim viral

Η απάντηση από την άλλη μεριά δεν άργησε να έρθει με την ίδια να ποστάρει μία ακόμη φωτογραφία. Αυτή τη φορά ανέβασε με την τεχνική zoom αποκλειστικά τα πόδια της και άφησε στο επίκεντρο της προσοχής τα νύχια των ποδιών της, περήφανη για το υπέροχο πεντικιούρ της.

kim nails

kim nail

Αυτό που έχει σημασία όμως, δεν είναι το αν η Κim είχε τελικά ή όχι ένα αψεγάδιαστο πεντικιούρ, αλλά το κατά πόσο έτοιμοι ήταν όλοι να στήσουν στον τοίχο μία γυναίκα που δεν ασχολήθηκε και με την παραμικρή λεπτομέρεια της εμφάνισής της. Ας μην ξεχνάμε πως και το cyber shaming έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις και ας μην είμαστε πάντα τόσο βιαστικοί να λιθοβολήσουμε με κακίες κάποιον με όπλο το πληκτρολόγιό μας.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram