Ποιος σκαρφάλωσε στην κορυφή με τους πιο καλοντυμένους εκτοπίζοντας τον David Beckham;

Κάποτε, ο Justin Timberlake ήταν μέλος του γλυκανάλατου συγκροτήματος «N*Sync» αλλά  και πρώην σύντροφος της Britney Spears. Σήμερα, ο πασίγνωστος τραγουδιστής δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το αγόρι με τα κοντά σγουρά μαλλιά όχι μόνο στις επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές αλλά κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση. Για την ακρίβεια σκαρφαλώνει στην κορυφή της λίστας του τηλεοπτικού «Fashion One» με τους πιο 10 πιο καλοντυμένους άντρες εκτοπίζοντας τον προκάτοχό του David Beckham. Ο JT κυριάρχησε με τις ενδυματολογικές του επιλογές το έτος 2013 με μία πιο ώριμη, αναζωογονητική και διασκεδαστική στιλιστική προσέγγιση στο ντύσιμό του.

«Κατάφερε να επαναφέρει τα καπέλα fedora, τα γιλέκα, τα πουλόβερ και τις skinny γραβάτες στη μόδα. Μπορεί να φορέσει σχεδόν τα πάντα με τεράστια αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Fashion One. Όπως λέει και ο τίτλος ενός τραγουδιού του, έφερε το «Sexy Back» στη αντρική μόδα.

Στη λίστα (της λιποθυμίας) συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των James Franco, Pharrell Williams, Bradley Cooper, David Gandy, Kanye West , Harry Styles αλλά και ένας πρώην φίλος του Timberlake από το Mickey Mouse Club, που δεν είναι άλλος από τον Ryan Gosling.

Διαβάστε ακόμη:

Gwyneth Paltrow – Chris Martin: Ποιος ήταν άπιστος πριν από το χωρισμό;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα