Gwyneth Paltrow – Chris Martin: Ποιος ήταν άπιστος πριν από το χωρισμό;

Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα με μία πολύ πολιτισμένη ανακοίνωση. Τόσο πολιτισμένη που στους καχύποπτους φάνηκε περίεργος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την όλη κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού «People», που πρόκειται να κυκλοφορήσει προσεχώς, το ζευγάρι είχε χωρίσει ουσιαστικά πολύ πριν τοποθετηθεί η ηθοποιός στο θέμα της λήξης της σχέσης του. Άτομο από το περιβάλλον τους υποστηρίζει ότι ο Martin απατούσε συστηματικά τη σύζυγό του ενώ η 41χρονη φαίνεται πως αδιαφορούσε. Helena Christensen και Kate Bosworth είναι δύο από τα ονόματα που φαίνεται πως είχε έρθει πιο κοντά ο frontman των «Coldplay».

Όσο για την Paltrow; Ακολουθούσε πιστά την τακτική του συζύγου της  και φλέρταρε και εκείνη σαν να μην υπάρχει αύριο καθώς έτσι εκτόνωνε την ανασφάλειά της για το γεγονός ότι μεγαλώνει. Όπως και να έχει το ζεύγος είναι της  ίδιας λογικής και διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις καθώς έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το look της Ζέτας Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Just the Two of Us

Η Αθηνά Ανδρεάδη για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα