Ποιος είναι ο νέος αγαπημένος σχεδιαστής της Lady Gaga;

Η Lady Gaga ήταν πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα και έδωσε την ευκαιρία σε όσους τη θαυμάζουν, να τη δουν να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, από κοντά στη σκηνή του ΟΑΚΑ.

Όπως σας είχαμε πει πριν από μερικές μέρες, βγαίνοντας από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το οποίο επέλεξε για τη διαμονή της, φωτογραφήθηκε με ένα λευκό, grecian chic φόρεμα, το οποίο υπογράφει ο ταλαντούχος Σπυρίδων Τσαγκαράκης. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ο δημιουργός παρέδωσε στη Lady Gaga το εν λόγω φόρεμα, μαζί με κάποια άλλα κομμάτια που σχεδίασε αποκλειστικά για την ίδια.

Φαίνεται λοιπόν πως η pop star έμεινε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη από τα ρούχα του έλληνα σχεδιαστή, και έτσι αποφάσισε την ίδια κιόλας βραδιά να φορέσει ακόμα ένα λευκό φόρεμα με την υπογραφή του. Έτσι στο privé party που ακολούθησε μετά τη συναυλία, επέλεξε ένα λευκό φόρεμα ενώ όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο δημιουργός μιλώντας στο InStyle.gr σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να μεταδοθεί μία εκπομπή που γυρίστηκε στο Λονδίνο, και η Lady Gaga φοράει ένα ακόμα κομμάτι που σχεδίασε ο ίδιος.

Αυτή τη φορά δεν είναι λευκό βέβαια, όμως και πάλι έχει κάτι από τη χώρα μας, καθώς είναι ένα φόρεμα με πτυχώσεις σε λαδί χρώμα, που παραπέμπει στο χρώμα της ελιάς, εμβληματικό φυτό για την αρχαία Ελλάδα.

lady gaga

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη και να περιμένουμε την επόμενη celebrity που θα εμφανιστεί με ένα από τα υπέροχα ρούχα του.

Διαβάστε ακόμα:

H Lady Gaga εμφανίστηκε με φόρεμα έλληνα δημιουργού

Versace: Η νέα συλλογή του Οίκου μας άρεσε πολύ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα