Ποιος δήλωσε: «Δεν μου αρέσουν ούτε τα φιλιά ούτε οι αγκαλιές από τους θαυμαστές. Θέλω να τους κάνω να περνούν καλά. Μέχρι εκεί»

Ο Γιάννης Μπέζος τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δεν του αρέσουν καθόλου οι πράξεις οικειότητας, όπως τα φιλιά και οι αγκαλιές από τους θαυμαστές του. Και πως αυτό που θέλει μόνο είναι να τους κάνει να περνάνε καλά.

«Δεν μου αρέσουν ούτε οι αγκαλιές ούτε τα φιλιά από τους θεατές. Θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά, να φεύγουν ικανοποιημένοι από τις παραστάσεις μου και να βλέπουν με χαρά τις σειρές μου. Μέχρι εκεί», δήλωσε στη Real News.

Παράλληλα απάντησε και σε όσους τον κατηγορούν τα τελευταία χρόνια για σνομπισμό: «Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν και θα κάνω αυτό που θέλω. Ποιος θα μου υποδείξει αν θα φιλήσω κάποιον ή αν θα κάνω τηλεόραση; Είχα πει μετά την “Κλινική περίπτωση” ότι δεν θα ξανακάνω σειρά για την οποία θα φέρω όλη την ευθύνη, όπως έκανα πάντα. Ήρθε η πρόταση για το “Σπίτι της Έμμας”, με κέντρισε, είδα ότι δεν πέφτει όλο το βάρος πάνω μου και είπα το “ναι”. Θα πρέπει να δώσω “ραπόρτο” σε κάποιον γι’ αυτό, έπειτα από 20 χρόνια που κάνω τηλεόραση; Πάνε καλά; Και η φαιδρότητα έχει τα όριά της πλέον».

Μια ματιά εδώ: Τι συμβαίνει με τα φετινά βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα