Ποιες τσάντες αγαπούν τα κορίτσια της μόδας;

Ένας μήνας γεμάτος μόδα, στιλ και λάμψη ολοκληρώθηκε σήμερα, με την εβδομάδα μόδας της πόλης του φωτός να κλείνει την αυλαία. Πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου ήταν φυσικά οι σχεδιαστές μόδας, οι οποίοι παρουσίασαν τις συλλογές τους για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2019/2020 και μας έκαναν να ανυπομονούμε για να έρθει αυτή η εποχή.

Εκτός από τα λαμπερά fashion shows, το ενδιαφέρον μας μαγνήτισαν και τα κορίτσια της μόδας. Οι fashionistas για ακόμα μία φορά έβαλαν τα δυνατά τους και μας παρουσίασαν street style looks αλλά και τις τάσεις της μόδας, προσφέροντας μας εκτός από έμπνευση και έξυπνα στιλιστικά tips.

Ρίχνοντας βέβαια μία δεύτερη ματιά στα looks τους δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε τις λεπτομέρειες, όπως είναι τα αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, λατρέψαμε τις τσάντες με τις οποίες επέλεξαν να συμπληρώσουν τις εμφανίσεις τους, οι οποίες πολλές φορές έκλεβαν τις εντυπώσεις. Mini τσάντες σε γήινες και pastel αποχρώσεις, belt bags, τσάντες σε γεωμετρικά σχήματα και τσάντες με λογότυπα κυριάρχησαν στα looks τους και μας έκαναν να θέλουμε να πειραματιστούμε και εμείς με το στιλ μας. Ακόμα και αν επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα απλό, minimal look, μπορείτε να επενδύσετε σε μία εντυπωσιακή τσάντα, η οποία θα σας κάνει σίγουρα να ξεχωρίσετε.

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

 

PixelFormula

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα