Αυτή είναι η πιο hot σχεδιάστρια κοσμημάτων αυτή τη στιγμή στον Hollywood

Μια από τις τελευταίες fashion εμμονές των celebrities στο Hollywood, και όχι μόνο, είναι τα κοσμήματα της Jennifer Meyer. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα γύρω από το όνομά της, θα διαπιστώσετε πως το διάσημο πελατολόγιό της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη Jennifer Aniston, τη Gwen Stefani, τη Charlize Theron και τη Rachel Zoe.

Ποια είναι όμως η κυρία  Meyer και τι την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Η Jennifer Meyer είναι κόρη του γνωστού Ronald Meyer, προέδρου της Universal Studios, και έχει σπουδάσει ψυχολογία. Με αυτή της την ιδιότητα εργάστηκε στα τμήματα δημοσίων σχέσεων του Giorgio Armani και του Ralph Lauren. Από αυτή της την επαφή με τη μόδα, προέκυψαν ενδεχομένως οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και έτσι μετά και από ένα τυχαίο γεγονός -έψαχνε ένα κολιέ που δεν μπορούσε με τίποτα να βρει και αποφάσισε να σχεδιάσει ένα δικό της- άρχισε να ασχολείται με τα κοσμήματα και σταδιακά έκανε το χόμπυ της επάγγελμα. Στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο “νέα” στα πράγματα, απλώς τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως την ανακαλύπτουν όλο και περισσότεροι stars με αποτέλεσμα να τη γνωρίζει ο κόσμος.

Αν και λόγω του πατέρα και του συζύγου της, Tobey Maguire, είχε πολλές γνωριμίες στο Hollywood, η Meyer είναι αυτοδημιούργητη. Τα κοσμήματά της άρχισαν να αποκτούν φήμη, όταν μια ενδυματολόγος επέλεξε κάποια κομμάτια, τα οποία τελικά φόρεσε η Jennifer Aniston στην ταινία  The Break-Up. Στη συνέχεια τα σχέδιά της άρχισαν να πωλούνται σε καταστήματα όπως το Barneys στη Νέα Υόρκη και το Maxfield στο Μπέβερλι Χιλς με αποτέλεσμα να αποκτήσει πολύ μεγάλη φήμη στο Hollywood και τελικά το 2007 να κερδίσει τον τίτλο “Jeweler of the Year” από το US Magazine.

Τα κοσμήματά της είναι διακριτικά και απολύτως θηλυκά, χωρίς ίχνος υπερβολής, ίσως αυτός να είναι και ο λόγος για τον οποίο την προτιμούν οι stars σε όλες τους τις εμφανίσεις. Στην Ελλάδα προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα όπου μπορείτε να τα βρείτε, είναι όμως διαθέσιμα σε e-shops όπως το net-a-porter και το shopbop. 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα