Ποια διάσημη star μόλις έκανε επέμβαση για καρκίνο στο χείλος;

Είναι super διάσημη, ηθοποιός, συγγραφέας, παλιό fitness model και guru, πολιτική ακτιβίστρια και συμπρωταγωνίστρια μιας αγαπημένης μας σειράς του Netflix, που με χιούμορ και γλύκα παρουσιάζει την ιδιότυπη ζωή δυο ηλικιωμένων γυναικών. Η Jane Fonda εμφανίστηκε τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, στην εκπομπή με τις live συνεντεύξεις (με ζωντανό κοινό), Build Series NYC στο Soho του Manhattan, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά Grace & Frankie, Lily Tomlin, για να προωθήσουν τον τέταρτο κύκλο της σειράς που ξεκινάει στο Netflix στις 19 Ιανουαρίου. Όλοι όμως πρόσεξαν τον επίδεσμο στο κάτω χείλος της ηθοποιού.

Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει δημόσια πως είχε μόλις αφαιρέσει ένα καρκίνωμα από το κάτω χείλος της (το οποίο ήταν πιθανό βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, δηλαδή η πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος). “Μόλις αφαίρεσα έναν καρκίνο από το χείλος μου. Νόμιζα ότι θα είχε θεραπευτεί εγκαίρως προτού εμφανιστώ στην εκπομπή, αλλά δεν πειράζει. Απλά θέλω να το εξηγήσω. Δεν κυκλοφορώ συνήθως έτσι. Ο κόσμος καταρρέει. Τι είναι τα χείλια;”

Δυστυχώς για την αγαπημένη -και βραβευμένη με δυο Όσκαρ- ηθοποιό, αυτή δεν είναι η πρώτη της αναμέτρηση με τον καρκίνο, καθώς το 2010 είχε αφαιρέσει καρκινικό όγκο από το στήθος της  (ενώ είχε και θέματα με βουλιμία και οστεοαρθρίτιδα).

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να ξαναέρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο η ταλαντούχα ηθοποιός, που με το Grace & Frankie απέδειξε ότι ταλέντο και το χιούμορ, όχι μόνο δεν έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά μπορούν να ανανεώνονται και να γίνονται όλο και πιο επίκαιρα.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα