Ποια διάσημη ηθοποιός φόρεσε Celia Kritharioti στις Κάννες;

Κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για τις πρεμιέρες των πολυαναμενόμενων ταινιών αλλά και για τις εμφανίσεις των celebrities που καθημερινά παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, δίνοντας τον καλύτερο -στιλιστικά- εαυτό τους. Η Celia Kritharioti είναι μία καταξιωμένη πλέον δημιουργός που πολύ συχνά ρούχα της επιλέγουν και stars διεθνούς φήμης για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Sarah Marshal 2

Έτσι και αυτή τη φορά στις Κάννες, η Sarah Marshall, η πολύ γνωστή ηθοποιός, φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ με εντυπωσιακή δημιουργία Υψηλής Ραπτικής, Celia Kritharioti. Το φόρεμα που έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, ήταν φτιαγμένο από διαφάνεια και κεντημένο με παγέτες και πολύτιμα διακοσμητικά στοιχεία, ενώ η στενή γραμμή του κολάκευε ιδιαίτερα την αδύνατη σιλουέτα της ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα:

Ξανά μαζί: Η Emma Stone και ο Andrew Garfield αποφάσισαν να δώσουν μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους

Η φούστα της Olivia Palermo είναι τόσο οικονομική και μπορείτε να την αποκτήσετε και εσείς

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα