Παντρεύεστε την άνοιξη; Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να έχει το νυφικό σας

Όσες από εσάς πρόκειται να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος την άνοιξη, τότε σίγουρα αυτό το κείμενο είναι για εσάς. Παρακολουθώντας την bridal εβδομάδα μοδας για το 2019 ξεχωρίσαμε τις τάσεις στα νυφικά και σας τις παρουσιάζουμε. Πέρλες και ρομαντικές δαντέλες, ανοιξιάτικα λουλούδια στις πιο εντυπωσιακές ανθοδέσμες, λεπτομέρειες από floral μοτίβα πρόκειται να σας χαρίσουν το νυφικό των ονείρων σας.

Ανοιξιάτικα λουλούδια

Instagram @reemacrawedding

Εάν έχετε αποφασίσει με τον αγαπημένο σας να πραγματοποιήσετε το γάμο σας την άνοιξη, είστε τυχερές. Για ποιο λόγο; Αντί για μία κλασική ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, μπορείτε να προτιμήσετε μία ανθοδέσμη με λουλούδια της εποχής. Βιολέτα, ντάλια, γιασεμί και πετούνιες σε έντονες, χαρούμενες αποχρώσεις θα σας χαρίσουν μία άκρως εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

Λεπτομέρειες από φιόγκους

Instagram @amsale

 

Instagram @amsale

Μία από τις τάσεις που παρατηρήσαμε στη Bridal Fashion Week 2019 είναι οι φιόγκοι. Νυφικά φορέματα με φιόγκους στο μπούστο ή στη πλάτη θα κάνουν το νυφικό σας ακόμα πιο ρομαντικό και chic.

Pearls, Pearls, Pearls

Instagram @inbaldrorofficial

 

Instagram @inbaldrorofficial

 

Instagram @inbaldrorofficial

Είτε λειτουργούν ως κουμπιά είτε ντύνουν όλο το επάνω μέρος του νυφικού σας είτε είναι αξεσουάρ, οι πέρλες προσφέρουν στο νυφικό σας extra πόντους διαχρονικότητας και κομψότητας.

Floral μοτίβα

Instagram @magnoliawhite_official

 

Instagram @magnoliawhite_official

 

Instagram @viktorandrolf

Αν το θέμα και η αισθητική του γάμου σας επιθυμείτε να είναι πιο ρομαντική και ανοιξιάτικη, σίγουρα τα floral μοτίβα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Φορέματα με λουλούδια από πέρλες ή χάντρες θα σας προσφέρουν το νυφικό των ονείρων σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα